Αποτέλεσμα εικόνας για usa contre syrieOι ΗΠΑ θα χτυπήσουν από ώρα σε ώρα τη Δαμασκό; Η Αμερική έχει θέσει περί τους  40 πυραύλους κρουζ για να χτυπήσει τη Δαμασκό από ώρα σε ώρα.Εικόνες από δορυφόρο έχουν καταγράψει την όλη κινητικότητα.Oι πύραυλοι κρουζ θα πραγματοποιήσουν μαζικές καταστροφές στον κεντρικό δρόμο όπου βρίσκονται το Συριακό Υπουργείο Άμυνας , το συριακό ΓΕΣ και το Διοικητήριο
της πολεμικής αεροπορίας διαρρέουν ρωσικές στρατιωτικές πηγές.Πύραυλοι κρουζ θεαματικά θα καταστρέψουν ομοίως πολυάριθμους δρόμους της Δαμασκού.Η διοίκηση του ρωσικού ΓΕΣ δήλωσε ότι έθεσε σε ετοιμότητα το σύστημα S-600, που η Ρωσία έστειλε χθες το βράδυ στη Δαμασκό σε γενικό alerte, και οι πύραυλοι S-600 που για α΄φορά βγαίνουν εκτός Ρωσίας θα εκτοξεύουν 15 πυραύλους την φορά. 130 εκτοξευτές ρουκετών με ικανότητα να ρίξουν 3 600 σε 10΄ στους στόχους που θα κατευθύνονται εναντίον της Δαμασκό.Aucun texte alternatif disponible.
Ο ρώσικος στρατός θα καταστρέψει τους αμερικανικούς πυραύλους κρουζ πριν φτάσουν στη Δαμασκό.
Ο ρωσικός στρατός είναι σε συναγερμό ενώ αεροπλάνα μαχητικά  Sukhoi-34 πετούν πάνω από τη συριακή πρωτεύουσα τη Δαμασκό κι είναι έτοιμα με ραντάρ 200 km για την εκτόξευση πυραύλων αέρος – αέρος κατά των αμερικανικών πυραύλων κρουζ.
Η διεύθυνση του ρωσικού στρατού προειδοποίησε εκ νέου τον αμερικανικό στρατό  δηλώνοντας του ότ αν χτυπήσετε τη Δαμασκό εμείς θα χτυπήσουμε τις αμερικανικές βάσεις σε όλο τον  Κόλπο και θα χτυπήσουμε τα διυληστήρια πετρελαίου της Σ Αραβίας στο Abu Dhabi και στο Kουβέιτ. Σε αυτό το στάδιο 70% της εξόρυξης πετρελαίου θα σταματήσει και ο κόσμος θα βρεθεί στην πιο μεγάλη ενεργειακή κρίση . Ο ρώσικος στρατός δεν έχει φόβο να πάρει αυτό το μέτρο και είναι έτοιμος να το θέσει σε εφαρμογή αν οι ΗΠΑ χτυπήσει με πυραύλους κρουζ τη Δαμασκό.Αναφέρθηκε πως γαλλικά και αμερικανικά μαχητικά πραγματοποιούν εντατικές πτήσεις πάνω από τον εναέριο της Συρίας. Αμερικανικά πλοία από Α Μεσόγειο, Περσικό και Ερυθρά Θάλασσα είναι έτοιμα να πλήξουν τη συριακή πρωτεύουσα. Συριακά μέσα καταγγέλουν ότι η διεθνής συμμαχία των ΗΠΑ σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια ολοκληρωτική επίθεση κατά του συριακού στρατού πολύ σύντομα . Άλλη πηγή αναφέρει ότι η επίθεση θα είναι πολύ ευρεία και ένας από τους στόχους της θα είναι να αιχμαλωτίσει τα σύνορα με το Ιράκ και πολύ πιθανόν να χτυπήσει θέσεις πλησίον του αυτοκινητοδρόμου Homs-Damascus … σχεδόν μια επίθεση όμοια με την εισβολή στο Ιράκ το 2003.Θέλουν να πάρουν τα συροιρακινά σύνορα για να κόψουν το δρόμο Ιράν- Συρία και ν΄αποτρέψουν τη Ρωσία να στείλει ενισχύσεις στη Συρία.Η συμμαχία των ΗΠΑ σχεδιάζει επίσης να καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος της συριακής αεράμυνας κατά την επίθεση και πιθανώς να κυριεύσει αεροπορικές βάσεις κλειδιά στα ΒΑ της Δαμασκού..μια πλήρης εισβολή γύρω από τη Δαμασκό όχι ακριβώς μια επίθεση.
Μια επίθεση επίσης των  FSA, YPG  και των ΗΠΑ κατά του συριακού στρατού στα ιρακινά σύνορα είναι πολύ υψηλή τώρα  καθώς αυτές οι 3 δυνάμεις συγκεντρώνονται σε al-Tanaf και στην Α όχθη του Ευφράτη.Η συμμαχία των USΑ έχει ήδη προειδοποιήσει το συριακό στρατό κατά μήκος όλης της Δ όχθης του Ευφράτη.Οι κινήσεις της συμμαχίας των ΗΠΑ είναι ήδη ορατή στο al-Tanaf … πολλές δυνάμεις από US\UK\Γαλλία , Ιορδανία ..Οι FSA και SDF θα έχουν δευτερεύοντα ρόλο..O FSA επίσης μπορεί να ξεκινήσει επίθεση στην Daraa κατά του SAA με έμμεση υποστήριξη από διεθνή συμμαχία.dimpenews.com