Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Η Μελάνια βγήκε από το νοσοκομείο...


...αλλά ο Τραμπ έγραψε λάθος το όνομά της...
Η Μελάνια Τραμπ επέστρεψε στο Λευκό Οίκο το Σάββατο μετά από νοσηλεία μιας εβδομάδας που ακολούθησε την επέμβαση για την αντιμετώπιση νεφρικής πάθησης. Η...
σχετικά μακρά νοσηλεία της μετά το χειρουργείο και το γεγονός πως δεν υπήρξε ανακοίνωση για την υγεία της πριν γίνει η εγχείρηση, προκάλεσαν ερωτήματα σχετικά με το αν η κατάσταση της Πρώτης Κυρίας μπορεί να ήταν πιο περίπλοκη από ό, τι αρχικά αποκαλύφθηκε. 
 Η εκπρόσωπος της, αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει πρόσθετες λεπτομέρειες, κάνοντας λόγο για το δικαίωμα των Τραμπ στην προστασία της ιδιωτικής ζωής τους. Οι Πρώτες Κυρίες δεν έχουν υποχρέωση να δημοσιοποιήσουν το ιατρικό τους ιστορικό, όπως οι πρόεδροι. 
 Η πρώτη κυρία νοσηλεύτηκε στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed κοντά στην Ουάσιγκτον από τη Δευτέρα, όταν υποβλήθηκε σε μια διαδικασία εμβολισμού για να αντιμετωπίσει μια νεφρική κατάσταση που ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε ως καλοήθη. 
 Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την επιστροφή της συζύγού του στον Λευκό Οίκο με ένα tweet, αλλά έγραψε λάθος το όνομά της. Αρχικά την ανέφερε ως «Μέλανι» (Melanie), αλλά λίγα λεπτά αργότερα το διόρθωσε. 
 «Είναι σημαντικό να έχουμε την απίστευτη Πρώτη Κυρία μας πίσω στο σπίτι, στον Λευκό Οίκο. Η Melanie αισθάνεται και είναι πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλες τις προσευχές και τις καλύτερες ευχές σας!». 
 Το tweet αντικαταστάθηκε γρήγορα με ένα άλλο που έγραφε σωστά το όνομα Μελάνια.
 «Η πρώτη κυρία επέστρεψε στο Λευκό Οίκο σήμερα το πρωί. Αναπαύεται με άνεση και έχει καλή ψυχολογία. Το γραφείο μας έχει λάβει χιλιάδες κλήσεις και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μεταφέρουν ευχές για την κα Τραμπ και τους ευχαριστούμε όλους όσους αφιέρωσαν χρόνο να επικοινωνήσουν μαζί μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες