Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Υπερσύγχρονη κάλυψη του Μουντιάλ…



...από την ΕΡΤ...

Το Μουντιάλ του 2018 ξεκινάει στις 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου και η ΕΡΤ που...
έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της διοργάνωσης θα μεταδώσει και τις 64 αναμετρήσεις με τα μεγαλύτερα αστέρια του κόσμου. Οι αγώνες θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ1 & HD ενώ στο ίδιο κανάλι αλλά και στην ΕΡΤ3 προγραμματίζονται καθημερινές εκπομπές.

Για να μη γράφουμε λοιπόν μόνο τα αρνητικά της δημόσιας τηλεόρασης να σημειώσουμε ότι τα στελέχη της αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο Κύππελο Ποδοσφαίρου θα κάνουν χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, καινοτόμων εφαρμογών για τις μεταδόσεις σε υπολογιστές, έξυπνες συσκευές και την ΕΡΤ Hybrid.

Ετσι για τις μεταδόσεις όλων των αγώνων του Μουντιάλ της Ρωσίας θα υπάρχει περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας (virtual reality) καθώς και δυνατότητα επιλογής γωνίας θέασης σε πραγματικό χρόνο από πέντε κάμερες στην απευθείας μετάδοση και από 16 στα καλύτερα στιγμιότυπα (highligts) των αναμετρήσεων. Θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση των αγώνων σε πλάνο 180 μοιρών ενώ ο τηλεθεατής μέσα από έξυπνες συσκευές, υπολογιστές και την ΕΡΤ Hybrid θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει στατιστικά στοιχεία, γραφικά και χρήσιμες πληροφορίες για κάθε αναμέτρηση σε πραγματικό χρόνο. Θα υπάρχει επίσης δυνατότητα θέασης βίντεο 360 μοιρών, παραγωγής της FIFA από τα backstage των αγώνων και περιήγηση στις πόλεις διεξαγωγής τους.

Όλα αυτά η διοίκηση της ΕΡΤ αναμένεται να τα παρουσιάσει και επίσημα σε εκδήλωση που θα γίνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την ερχόμενη Παρασκευή, 1η Ιουνίου.

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες