Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Απόδραση Αλβανών κακοποιών από το Α.Τ. Αργυρούπολης...

Image result for Α Τ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣΑπόδραση τριών επικίνδυνων Αλβανών σήμερα τα ξημερώματα από το Α.Τ Αργυρούπολης. Οι τρεις κακοποιοί που πιάστηκαν μετά από τη μεγάλη επιχείρηση των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλειας Νοτιοανατολικης Αττικης, κατάφεραν να το...
σκάσουν στις 6 τα ξημερώματα από το Τμήμα Τάξης της Αργυρούπολης, λιμάροντας τα κάγκελα και πηδώντας από ύψος περίπου δέκα μέτρων. 

Από νωρίς το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους καθώς πρόκειται για άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα. 

Ειχαν ξανασυλληφθεί απο την ΟΠΚΕ 

Οι τρείς Αλβανοί ειναι μέλη μιας οργανωμένης ομάδας που μπουκαραν σε πολυτελείς κατοικίες σε νότια και βόρεια προάστια και εκαναν πλιάτσικο. Την περασμένη Τετάρτη μετα απο οργανωμένη επιχείρηση των αξιωματικων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής έπεσαν στα δίχτυα του νόμου. Όμως όπως διαπιστώθηκε απο την έρευνα είχαν παρελθόν. Στις 19 Μαρτιου, ξημερωματα, στην περιοχη του Αγίου Παντελεήμονα, άνδρες της τοπικης ΟΠΚΕ, αντιλαμβάνονται μαυρο τζιπ μεγαλου κυβισμου να κινείται ύποπτα στην περιοχή. 

Το ακολουθούν διακριτικα χωρις να γινουν αντιληπτοί. Μολις σταματάει διπλα απο αλλο όχημα στην οδο Φυλης ο συνοδηγος κατεβαινει και αρχιζει να ξεβιδωνει τις πινακιδες. Αμεσα οι Αστυνομικοι της ΟΠΚΕ τον προσεγγιζουν και συλλαμβανουν και τους δύο. Στην κατοχη τους βρισκουν κουκουλες γαντια αλλα και πλήθος διαρρηκτικων εργαλειων. Απο ερευνα που ακολουθει προκυπτει οτι το οχημα το εχουν αφαιρεσει πριν τρεις μερες απο σπιτι στο Χαλάνδρι το οποιο διέρρηξαν ενω ηταν μέσα οι ένοικοι και το ειχαν αφησει εκει για να σιγουρευτούν οτι δεν διαθέτει σύστημα εντοπισμού. 

Πηγαν λοιπόν να του βαλουν πλαστες πινακιδες προκειμενου να το πανε στην καβατζα τους. Στο πορτμπαγκαζ του τζιπ βρίσκουν πλήθος κλοπιμαίων (ασημικα και χρυσαφικα), κινητα τηλεφωνα αλλα και μεγαλο χρηματικο ποσο, προερχομενα απο διαρρηξεις. Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ειδοποιούν την ιδιοκτητρια η οποια ερχεται και παραλαμβανει το οχημα της λιγο αργότερα ενώ απο έρευνα στο αρχειο τησΑστυνομιας διαπιστωνουν οτι οι δραστες διώκονται και για αλλη κλοπή στο Κορωπι οπου εφυγαν αρον αρον αφήνοντας εκει το οχημα τους. 

Για βιασμό και εμπόριο ναρκωτικών

Κατά την προανάκριση, οι δυο Αλβανοί είναι ιδιαίτερα σκληροί. Βρίζουν και απειλούν τους αστυνομικούς ενώ αρνούνται να πουν οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση. Για την υπόθεση της σύλληψης στον Αγιο Παντελεήμονα, οι Αλβανοι οδηγούνται στο δικαστήριο όμως αφήνονται ελεύθεροι. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, για τον έναν Αλβανό, λίγες μέρες αργότερα εκδίδεται και ένταλμα σύλληψης για βιασμό από τον ανακριτή, ενώ είχε ξανασυλληφθεί για μεταφορά 120 κιλών χασίς...nonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες