Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018


Φίλιππος Γλύξμπουργκ: Οι διακοπές του με τη νέα αγαπημένη του στην Ελλάδα! (φωτό)

Εναν µεγάλο έρωτα στο πλευρό της πολυεκατοµµυριούχου Νίνα Φλορ ζει ο µικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος Γλύξμπουργκ.

Ο 32χρονος χρηµατιστής και οικονοµικός αναλυτής, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους άντρες της χρυσής νεολαίας παγκοσµίως, εδώ και λίγους µήνες απολαµβάνει την ευτυχία στο πλευρό της κόρης του Τόµας Φλορ, ιδρυτή της Vista Jet, της κορυφαίας υπερπολυτελούς ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας που εµπιστεύονται οι ισχυρότεροι και πλουσιότεροι επιχειρηµατίες του πλανήτη, αλλά και µέλη κυβερνήσεων ανά τον κόσµο. Μετά τον χωρισµό του από την πρώην αγαπηµένη του, την Ιταλίδα αριστοκράτισσα Γκαµπριέλ Ντι Μπουόνο, ο οποίος µάλιστα ήρθε λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως τουλάχιστον υποστήριζαν ξένα δηµοσιεύµατα, ο Φίλιππος βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της όµορφης Νίνα, η οποία φιλοξενείται συχνά στις κοσµικές στήλες των ξένων περιοδικών για το µοναδικό στιλ της.
Στα τέλη Ιουλίου, ο Φίλιππος ανέλαβε χρέη… ξεναγού προκειµένου να γνωρίσει στη νέα αγαπηµένη του και στον πατέρα της τα πιο όµορφα νησιά του Αιγαίου. Η παρέα φιλοξενήθηκε στην πολυτελή θαλαµηγό του ερωτευµένου ζευγαριού Αντώνη Χανδρή και Θεοδώρας Γουέρ, µε τους οποίους διατηρούν ισχυρούς δεσµούς φιλίας εδώ και χρόνια. Πρώτη στάση τους ήταν η Αντίπαρος, όπου βρέθηκαν και η οικογένεια του αδελφού του Φίλιππου, Παύλου, αλλά και η αδελφή του Θεοδώρα µε τον αγαπηµένο της Μάθιου Κουµάρ. Μάλιστα, ο πατέρας της Νίνα δεν έκρυψε τον ενθουσιασµό του για την Ελλάδα, ευχαριστώντας την κόρη του και τον αγαπηµένο της Φίλιππο για την ευκαιρία που του έδωσαν να περάσει µαζί τους ένα από τα πιο συναρπαστικά καλοκαίρια.
Επόµενη στάση το Πόρτο Χέλι, όπου η Νίνα και ο πατέρας της Τόµας γνώρισαν τους γονείς του Φίλιππου, τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τη σύζυγό του Αννα-Μαρία. Σειρά στην υπέροχη κρουαζιέρα τους είχε η πανέµορφη Πάτµος η οποία µάγεψε την όµορφη Νίνα και την παρέα τους. Σύµφωνα µε την ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφηµερίδας «Express», το ειδύλλιο του ζευγαριού αποκαλύφθηκε όταν η Ελβετίδα χρυσή κληρονόµος ανέβασε τον περασµένο Απρίλιο την πρώτη κοινή φωτογραφία τους στον προσωπικό λογαριασµό της στο Instagram. Οι ενδείξεις για πολλούς έγιναν αποδείξεις για αυτή τη σχέση όταν εκείνη βρέθηκε σε γάµο, ο οποίος έγινε στο παλάτι του Blenheim στη βρετανική επαρχία του Oxfordshire, συνοδεύοντας τον Φίλιππο.
Το γεγονός ότι οι δυο τους δεν έχουν αποχωριστεί στιγµή ο ένας τον άλλον από τότε που είναι µαζί επιβεβαιώθηκε και από τα social media. Εκείνη ανέβασε φωτογραφία της από την όµορφη Μόσχα την περίοδο διεξαγωγής του Παγκόσµιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου. Και επειδή ο Φίλιππος, αν και δεινός χρήστης των social media, δεν θέλει να αποκαλύπτει τίποτα για την προσωπική του ζωή, φρόντισε -άθελά της βέβαιανα το κάνει η Μαρί Σαντάλ, ανεβάζοντας από τον δικό της λογαριασµό φωτογραφία του γιου της µε τον Φίλιππο λίγο πριν από τον µεγάλο τελικό της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
Ποιο είναι, όµως, το κορίτσι που έχει κλέψει την καρδιά του περιζήτητου Φίλιππου, ο οποίος µοιράζει τη ζωή του ανάµεσα σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη; Πρόκειται για την 31χρονη creative director της εταιρείας πολυτελών σκαφών VistaJet που ίδρυσε ο πατέρας της το 2004. Η µητέρα της, η Γερµανίδα Καταρίνα Φλορ η οποία µεγάλωσε στον Καναδά, υπήρξε η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Faberge, ενώ στο παρελθόν είχε αναλάβει τη θέση της fashion director στο ξεκίνηµα της Vogue Hellas.
Η κόρη της, Νίνα, η οποία της µοιάζει πολύ και στην εξωτερική εµφάνιση αλλά και στον δυναµισµό του χαρακτήρα της, σπούδασε στα καλύτερα πανεπιστήµια της Μεγάλης Βρετανίας και των Ηνωµένων Πολιτειών και, παρότι Ελβετίδα, µοιράζει τη ζωή της ανάµεσα στο διαµέρισµά της στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου στην Καλιφόρνια, όπου βρίσκεται η βάση της οικογενειακής εταιρείας, αλλά και στο νησί Μπενγκέρα, που βρίσκεται απέναντι από τη Μοζαµβίκη στην Αφρική. Εκεί κατασκευάζει το Kisawa, ένα ξενοδοχείο-περιβαλλοντικό κέντρο, το οποίο αποτελεί και ένα από τα µεγαλύτερα όνειρά της, που βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης, γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα χαρούµενη. Εκεί περνάει αρκετά µεγάλα χρονικά διαστήµατα, ειδικά όταν θέλει να ξεκουραστεί -η Νίνα εκτός των άλλων είναι και δεινή σέρφερ- αλλά και να αφοσιωθεί στο πρότζεκτ που για την ίδια αποτελεί όνειρο ζωής.

Πηγή: Realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες