Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Sweida: Αιχμαλωτίστηκε η αδερφή του αποκεφαλιστή του 19χρονου φοιτητή και ο άνδρας της ένας επικίνδυνος τζιχαντιστής. ΦΩΤΟ


Aκτιβιστές δημοσίευσαν στο διαδίκτυο μια δήλωση που αναφέρει ότι μια ομάδα από το όρος  Arab Ashim αιχμαλώτισε την αδερφή του αποκεφαλιστή του 19χρονου ομήρου φοιτητή από την περιοχή της Sweida και τον άντρα της έναν γνωστό επικίνδυνο τζιχαντιστή.

 »Στο όνομα του Πανοικτίρμονα Θεού. Η πίστη για το Θεό και η πατρίδα για όλους.
Οι τιμημένοι του όρους  Arab Ashim επιτέλεσαν το ηθικό της χρέος και συνέλαβαν τον Mansour Jameel Asi al-Rubaidan, που ανήκει στη φυλή Al-Rubaidan, και ζει στο χωριό Al-Mashnaf με μια ένοπλη ομάδα πιστή σε αυτόν.
Ομολόγησε το ρόλο του σε δολοφονίες,κλοπές,διακίνηση ναρκωτικών κι απαγωγές. Ομολόγησε μετά την ανάκριση την επίθεση στο χωριό Tarba και ότι ήταν ο διοργανωτής της απαγωγής του Sheikh Tariq al-Hamad και του νεαρού Basel Rashid σε συνεργασία με τον  Badawi Salim al-Bouri και την Ταξιαρχία Ansar.
Διοργάνωσε την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στο χωριό Al-Shabt ήταν ο καθοδηγητής μέσω network. Ευθύνεται για μεταφορά όπλων και πυρομαχικών για τρομοκρατικές οργανώσεις.
Η γυναίκα του  Raidh Afees παραδέχθηκε ότι ο αδερφός της είναι ο δολοφόνος του 19χρονου ομήρου φοιτητή από την περιοχή της Sweida και είναι ο Abdul Afees διοικητής τάγματος τρομοκρατικής ομάδας. »
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες