Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Εννιάχρονος «οδήγησε» την αστυνομία στον δολοφόνο της μητέρας του...

Ένα 9χρονο αγόρι από την πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της μητέρας του, βοήθησε τους...

αστυνομικούς να ταυτοποιήσουν τον δράστη και να τον κλείσουν στη φυλακή.

Ο Darius Deandre Evans από τη Lake City συνελήφθη την Κυριακή το πρωί μετά από εξάωρο ανθρωποκυνηγητό, κατηγορούμενος ότι πυροβόλησε πολλές φορές μια γυναίκα σε ένα διαμέρισμα της πόλης του, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Ο μικρός γιος του θύματος είπε στους αστυνομικούς που ερευνούσαν την υπόθεση ότι ο Evans πυροβόλησε τη μητέρα του μετά από τσακωμό και βγήκε από το διαμέρισμά τους, πριν γυρίσει για να την πυροβολήσει εκ νέου.

Σύμφωνα με τη New York Post, η γυναίκα που δεν αναγνωρίστηκε αμέσως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο γιος της «έκανε ξεκάθαρο» στους αστυνομικούς ότι επιθυμούσε ο υπεύθυνος για τη δολοφονία της μητέρας του να συλληφθεί, οπότε και τους ακολούθησε στην έρευνα, υποδεικνύοντας την τοποθεσία όπου πίστευε ότι ο Evans θα είχε κρυφτεί.

Μετά από έξι ώρες, ο δράστης συνελήφθη. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βίαιη επίθεση και ειδεχθή φόνο. Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ποσό εγγύησης για την αποφυλάκισή του μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες