Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Η 50χρονη κοσμική Αθηναία και κληρονόμος που μπήκε στο My Style Rocks

Η 50χρονη κοσμική Αθηναία και κληρονόμος που μπήκε στο My Style Rocks
Μια νέα είσοδο είχαμε στο My Style Rocks, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, πρόκειται να ανεβάσει τα νούμερα του καναλιού που φιλοξενεί το παιχνίδι.  Μπορεί μέχρι τώρα η πλειοψηφία των διαγωνιζόμενων να έπαιζε ηλικιακά στο 20+, όλα όμως αλλάζουν με την προσθήκη μιας γνωστής και ιδιαίτερα καλοντυμένης Αθηναίας, η οποία στα
50+, είναι πιο όμορφη, δροσερή και στιλάτη από πολλά κορίτσια που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.
Κατά την είσοδό της η νέα παίκτρια κέρδισε ήδη τις εντυπώσεις τόσο με το outfit της, όσο και με τον αέρα που έφερε στην εκπομπή.Ποια είναι όμως η γυναίκα που εμφανίστηκε μετά την αποχώρηση της Έλλης Γελεβεσάκη την Παρασκευή και οι κριτές αποθέωσαν;
Ονομάζεται Νίνα Παπαιωάννου και είναι επιχειρηματίας, και κληρονόμος της Fiat-Παπαιωάννου. Είναι μια από τις πλέον καλοντυμένες κυρίες της Αθήνας και διατηρεί το δικό της blog, το οποίο γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία.
«Αγαπώ την μόδα και το στυλ ... Θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω την γενιά μου με χιούμορ και φρέσκιες στιλιστικές προτάσεις. Τα ρούχα που φοράω είναι δικά μου, της μητέρας μου και δανεικά από μαγαζιά και φίλες ! Θα προσπαθώ να σας βάζω links με αντίστοιχα ωραία ρούχα σε προσιτές (όσο γίνεται) τιμές! Stay tuned ...» αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram.
Η Νίνα Παπαιωάννου είναι μητέρα δύο παιδιών (27 και 28 ετών) και διαθέτει το star quality που έψαχνε το παιχνίδι. Είναι jet setter και επιλέγει να ζει μεταξύ Αθήνας, Λονδίνου και Καλιφόρνιας.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι κριτές αποθέωσαν την κυρία Παπαιωάννου. Και για το εκπληκτικό στιλ αλλά και για την επιλογή της να εκπροσωπήσει τη γενιά της σε ένα τέτοιου τύπου σόου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες