Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Θεοχάρης: «Θα ακολουθήσω την κοινή απόφαση της ΝΔ για τις Πρέσπες»...

“Θα μιλήσω στα κομματικά όργανα για τις απόψεις μου, όμως θα συνταχθώ με την κοινή απόφαση της Ν.Δ. για τη...
συμφωνία των Πρεσπών” σημείωσε ο Χάρης Θεοχάρης, μετά την ένταξή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και την Ελλη Στάη, ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος βουλευτής που σήμερα το πρωί εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία υποστήριξε ότι αν και εξ’ αρχής είχε ταχθεί υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, δηλώνοντας πριν περίπου 2 μήνες ότι είναι σύμφωνη με την εθνική γραμμή, έχει εκφράσει δύο ανησυχίες:

“Ο τρόπος με τον οποίο έφερε η κυβέρνηση αυτή τη συμφωνία έχει μικροπολιτική σκοπιμότητα που διχάζει τον ελληνικό λαό. Παράλληλα, θα πρέπει και η άλλη πλευρά να κατανοήσει με τον ίδιο τρόπο τη συμφωνία. Εγώ το μόνο που μπορώ να πώ είναι το εξής: ανάγκη εξεύρεσης δίκαιης λύσης την οποία και θα εκφράσω”, δήλωσε ο κ. Θεοχάρης, μετά τη μεταγραφή του στη Νέα Δημοκρατία.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του το 2016, ότι “δεν έφυγε από το Ποτάμι για να πάει στη Ν.Δ.”, ο Χάρης Θεοχάρης σημείωσε ότι τότε ήταν διαφορετικές οι ανάγκες. “Πριν δύο χρόνια ήταν ανάγκη να συγκροτηθεί μία φωνή της λογικής στον κεντρώο χώρο, η οποία απέτυχε. Τώρα η χώρα είναι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι γιατί με το τέλος της εποπτείας πρέπει μόνη της να βρει ένα σχέδιο να υλοποιήσει με σθένος και πολιτική ευθύνη ώστε να μην γυρίσουμε στα παλιά προβλήματα. Υπάρχει η ανάγκη για ένα ενιαίο μέτωπο για την επόμενη μέρα κάτω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.

Τέλος για την ανακοίνωση του Ποταμιού, αν και δήλωσε ότι δεν θέλει να σχολιάσει κάτι, σημείωσε ότι “τα πικρόχολα σχόλια εκπορεύονται από τα αδιέξοδα που το ίδιο έχει”.

“Καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα”, κατέληξε απευθυνόμενος στο Ποτάμι.

Δείτε το βίντεο εδώ

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες