Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Σπανούλης...



Χωρίς τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη, θα μείνει ο Ολυμπιακός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο «Kill-Bill» υπέστη...
μυοτενόντια συμβολή των περονιαίων δεξιού ποδός κατά τη διάρκεια του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού η ομάδα του Πειραιά αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα διαιτητικά σφυρίγματα των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου. Εν αναμονή της απόφασης του αθλητικού δικαστή (απολογήθηκαν την Παρασκευή (15/2) οι «ερυθρόλευκοι») για την τιμωρία, στον Ολυμπιακό έλαβαν και τα... χειρότερα νέα από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Σπανούλης. 

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τον ηγέτη του απέναντι στην Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη για την 23η αγωνιστική της Euroleague (21/2), κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ για την 24η αγωνιστική (1/3), αλλά και με την Μπουντούτσνοστ εκτός για την 25η αγωνιστική (8/3). Στην Α1, ο Σπανούλης χάνει σίγουρα το ματς με τον Άρη στο ΣΕΦ (17η αγωνιστική), όταν επαναρχίζει το πρωτάθλημα (2/3), κι ενώ το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ ακολουθεί στην 19η αγωνιστική. 

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Ο Βασίλης Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας ανέδειξαν θλάση στην μυοτενόντια συμβολή των περονιαίων δεξιού ποδός. Ο αρχηγός αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση σε διάστημα τριών εβδομάδων». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες