Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Ο πάγκος του σεξ: Το σαδομαζοχιστικό παιχνίδι των 410 δολαρίων που αγόρασε η Κάρα Ντελεβίν με τη σύντροφό της (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) ΤΙΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ


Τις σεξουαλικές προτιμήσεις της Κάρα Ντελεβίν τις ξέρουν όλοι όσοι διαβάζουν τα ταμπλόιντς. Αλλά ότι είναι τόσο πικάντικες ποιος να το φανταζόταν. Το διάσημο μοντέλο εθεάθη με την
σύντροφό της Άσλεϊ Μπένσον να μεταφέρουν έναν δερμάτινο πάγκο στο σπίτι τους στο Χόλιγουντ.
Η 26χρονη Κάρα Ντελεβίν και η σύντροφός της, ηθοποιός, έδωσαν μια εικόνα της πικάντικης σχέσης τους με την τελευταία αγορά τους, έναν πάγκο του σεξ αξίας 452 δολαρίων με ρυθμιζόμενους ιμάντες που χρησιμοποιείται συνήθως σε σαδομαζοχιστικές πράξεις.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail, οι δύο κοπέλες δεν μπορούν να κρύψουν τα χαμόγελα από τα πρόσωπά τους, την ώρα που μεταφέρουν το ερωτικό αντικείμενο στο σπίτι τους.
Το συγκεκριμένο αντικείμενο με το όνομα « Master Series Faux Leather Sex Bench» με τους ρυθμιζόμενους ιμάντες, είναι διαθέσιμο από την Αυστραλιανή εταιρεία Wild Secrets, και διαθέτει δερμάτινα μαξιλαράκια για τον κορμό, τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι για βέλτιστη άνεση κατά την σεξουαλική επαφή. Ο πάγκος, που έχει σχεδιαστεί ώστε να κάθεται στα τέσσερα ένα άτομο κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και μπορεί να αντέξει μέχρι και 400 κιλά.

Δεν είναι πάντως, σαφές εάν η Κάρα Ντελεβίν και η σύντροφός της αγόρασαν και το έξτρα εξάρτημα για το μηχάνημα, το « D**ktator sex machine», που διαθέτει και ένα sex toy και πωλείται έναντι 1000 δολαρίων.
Το νέο αυτό απόκτημα της Κάρα Ντελεβίν έρχεται μόλις δύο μήνες αφότου το διάσημο μοντέλο, μίλησε για τις προηγούμενες σχέσεις της και τις σεξουαλικές της εμπειρίες τα τελευταία 8 χρόνια, λέγοντας πως προτιμά το τελευταίο διάστημα να μένει στο σπίτι και να κάνει σεξ παρά να πηγαίνει στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Το διάσημο μοντέλο δεν έχει κρύψει τις σεξουαλικές της προτιμήσεις

Όσο για τις επιδόσεις της στο σεξ, παραδέχτηκε πως «είμαι πολύ καλή στο να δίνω αγάπη, παρά να παίρνω. Το βρίσκω αρκετά δύσκολο να παίρνω ευχαρίστηση, αγάπη και τα συναφή κι έτσι μου αρέσει να τα προσφέρω».wepost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες