Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Sex: Οι άντρες κάνουν stealthing και είναι εξαιρετικά επικίνδυνο Πρέπει να προσέξεις


Το stealthing είναι μια πολύ κακή συνήθεια την οποία έχουν όλο και περισσότερα αγόρια στο σεξ και είναι πολύ μα πολύ επικίνδυνη αφού ουσιαστικά βάζει σε κίνδυνο την υγεία σου.

Τι σημαίνει λοιπόν ο όρος stealthing και γιατί είναι πραγματικά επικίνδυνο; Eίναι η τακτική που έχουν μερικοί άντρες να φορούν αρχικά προφυλακτικό πριν ξεκινήσει η σεξουαλική πράξη και στη συνέχεια να το αφαιρούν χωρίς να ενημερώσουν την ερωμένη τους ότι το κάνουν και χωρίς εκείνη να το αντιληφθεί με αποτέλεσμα η επαφή τους να γίνεται τελικά χωρίς προφύλαξη.
Αυτή η πρακτική η οποία έχει μάλιστα πάρει και διαστάσεις …μόδας πρόκειται για μια απάτη εναντίον της κάθε γυναίκας η οποία δεν έχει συναινέσει στο να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό με έναν άντρα και εν αγνοία της μπορεί να κολλήσει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα ή να μείνει έγκυος χωρίς να το επιθυμεί.
Επομένως αν κάνετε σεξ με κάποιον τον οποίο δε γνωρίζετε και τόσο καλά ακόμη, καλού κακού να έχετε το νου σας εκεί κάτω γιατί μπορεί να πέσετε θύμα αυτής της ύπουλης συμπεριφοράς.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες