Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων είναι..




Οι Βρετανοί εργένηδες θέλουν ο/η σύντροφός του να είχε πριν
τρεις σεξουαλικούς συντρόφους, σύμφωνα με νέα έρευνα. Συζητώντας τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι είχαν πολλούς πριν.



Ερευνητές από τα πανεπιστήμια του Nottingham, του Bristol και του Swansea ανακάλυψαν ότι οι εργένηδες αναζητούν σύντροφο που θα έχει σεξουαλική εμπειρία αλλά δεν θα έχει κάνει και το κρεβάτι του χοάνη.

Η έρευνα που δημοσιεύεται στο Journal of Sex Research, υποστηρίζει ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες είναι επιφυλακτικοί στο να μπλέξουν με παρθένα αλλά ούτε και θέλουν να κάνουν σχέση με κάποιον που είναι επιπόλαιος.

Όσο περισσότερους ερωτικούς συντρόφους έχει κάποιος, τόσο πιο ελκυστικός γίνεται σε έναν πιθανό σύντροφο. Αυτοί όμως σύμφωνα με την έρευνα που είχαν πολλούς σεξουαλικούς συντρόφους στο παρελθόν θεωρούνται «επικίνδυνοι» καθώς μπορεί να έχουν Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα αλλά και την τάση να απατούν.

Στην έρευνα συμμετείχαν 188 άτομα μεταξύ των οποίων τα 104 ήταν γυναίκες. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνδρες είναι λιγότερο επιλεκτικοί με τις γυναίκες αν δεν ενδιαφέρονται να κάνουν σχέση σοβαρή.

Για παράδειγμα άνδρες απέρριψαν γυναίκες επειδή είχαν περισσότερους από 11 συντρόφους στο παρελθόν.

«Ένας μελλοντικός σύντροφος, με υπερβολικά εκτεταμένη σεξουαλική ιστορία στατιστικά είναι δύσκολο να παραμείνει πιστός», διαπίστωσαν οι μελετητές.

Πάντως και τα δύο φύλα θέλουν ο μελλοντικός σύντροφος να είχε πριν τρεις σχέσεις καθώς θεωρούν ότι αυτός είναι ο ιδανικός αριθμός. Και οι άνδρες και οι γυναίκες δηλώνουν απρόθυμοι να εμπλακούν με κάποιον που είχε πλούσια σεξουαλική ζωή, υποστηρίζει ο ψυχολόγος Dr Steve Stewart-Williams.

Τα άτομα που πήραν μέρος στην έρευνα ήταν όλοι τους κάτω από 30 ετών.



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες