Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

«Κλήση σε απολογία»...

Σε ανώτατο επίπεδο έγινε σύσκεψη με τους επικεφαλής του προγράμματος και του μάρκετινγκ σε τηλεοπτικό σταθμό που έχει πάρει την κάτω βόλτα. Κατάλαβαν όλοι πως η αντίστροφη μέτρηση για...
αποχωρήσεις και “συνέργειες” ξεκίνησε…

**Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε από τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μια κλειστή ΕΡΤ και το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ, με απολυμένους το σύνολο των εργαζομένων, πλην των “άριστων” που είχαν θέση και στο νέο φορέα.

**Η ΕΡΤ άνοιξε με το σύνολο των εργαζομένων, με χαμηλότερο ανταποδοτικό τέλος (3 ευρώ) σε σχέση με το 2013 (4.24 ευρώ) και παρέμεινε κερδοφορος και πλεονασματική και τα 4 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, με αποθεματικό 200 εκατ. ευρώ.

**Το μεγάλο σφάλμα ήταν η εμπλοκή με τα αθλητικά δικαιώματα- ακολουθώντας το δρόμο που είχε χαράξει η ΝΔ, στην ΕΡΤ το διάστημα μετά το 2005- με τα γνωστά αποτελέσματα.

**Το σχέδιο Βασιλειάδη, ήταν τραγικό και φάνηκε στις κάλπες. Δεν έφερε ψήφους.

**Η σωτηρία του αθλητισμού, όπως παρουσιάστηκε αρχικά, ήταν στην πράξη το κλείσιμο ματιού σε ΠΑΕ.

**Επίσης, εξαιτίας, της εμμονής του υπουργού Οικονομικών, Ε. Τσακαλώτου, δεν έγιναν οι απαραίτητες 220 προσλήψεις, κυρίως ηχοληπτών και μοντέρ- που ζητούσαν διαδοχικά οι διοίκησεις στην ΕΡΤ.

**Σήμερα, οι προσλήψεις αυτές, μαζί με την εθελουσία έξοδο, περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό της νέας διοίκησης που τοποθετήθηκε, μετά τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες