Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Έπιασαν στα πράσα 82χρονο, που ήταν έτοιμος να ασελγήσει σε δύο ανήλικα αδέλφια

Με τα παντελόνια κατεβασμένα και τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 82χρονος παιδόφιλος μέσα στο σπίτι του στα
Μέγαρα, όπου είχε παρασύρει δύο ανήλικα αδέλφια με την υπόσχεση ότι θα τους έδινε 10 και 20 ευρώ αν τον ακολουθούσαν!
Ένας γείτονας του ηλικιωμένου, ο οποίος γνώριζε το ποινικό του παρελθόν, κατάλαβε τις αρρωστημένες σκέψεις του μόλις τον είδε την περασμένη Τρίτη να προσεγγίζει το 11χρονο αγόρι και την 7χρονη αδελφή του και ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία. Στο διάστημα που μεσολάβησε ο διεστραμμένος 82χρονος είχε βάλει στο σπίτι του τα δύο ανήλικα και ετοιμαζόταν να ασελγήσει πάνω τους!
Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που εισέβαλαν στο σπίτι τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα στα δύο αδέλφια, τα οποία είχαν τρομοκρατηθεί και ήταν σαστισμένα.
Ο ηλικιωμένος παιδόφιλος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος του ποινική δικογραφία για αποπλάνηση και απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων και τον οδήγησαν ενώπιον του εισαγγελέα.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, αφέθηκε ελεύθερος λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του! Σύμφωνα με το ποινικό του μητρώο, ο 82χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα σε βάρος ανηλίκων και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης ενός έτους.newsbreak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες