Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Τραγωδία! 40χρονος έχασε τη ζωή του από τσίμπημα σφήκας!

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι της Καρδίτσας, μετά την είδηση του θανάτου ενός 40χρονου άντρα με καταγωγή από την Αργιθέα, που υπέστη αλλεργικό σοκ από το τσίμπημα σφήκας.

Ο άτυχος άντρας, που κατοικούσε μόνιμα στο Ασημοχώρι, είχε μεταβεί με το φορτηγό του σε περιοχή του Δομοκού τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας για δουλειές και συγκεκριμένα για να μεταφέρει τριφύλλια. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διαδρομής δέχθηκε τσίμπημα από μία σφήκα.
Όταν αντιλήφθηκε το τσίμπημα, ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να προλάβει πιθανή αλλεργική αντίδραση, και κινήθηκε με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο της Καρδίτσας.

Στο φορτηγό

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι της περιοχής τον βρήκαν μέσα στο φορτηγό, χωρίς τις αισθήσεις του, στην άκρη του δρόμου, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασαν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο άτυχος άντρας κατέληξε και λίγο αργότερα τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε τσιμπηθεί από σφήκα.
Για το τραγικό αυτό συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία παρήγγειλε τη νεκροψία-νεκροτομή, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση. Εικάζεται ότι ο 40χρονος άντρας ήταν αλλεργικός.
Υπενθυμίζεται ότι στον ίδιο δρόμο τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2018 σημειώθηκαν δύο περιστατικά με τσίμπημα σφήκας σε οδηγούς, οι οποίοι μάλιστα νοσηλεύτηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες