Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Πάρτι Μύκονος κορονοϊός: Αποχαιρετιστήριος συνωστισμός σε πασίγνωστο beach bar

Πάρτι Μύκονος κορονοϊός: Mπορεί η Μύκονος να βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας φέτος το καλοκαίρι, οι επισκέπτες της όμως δεν πτοούνται, αφού έστησαν γλέντι συνωστισμού σε αποχαιρετιστήριο πάρτι γνωστού beach bar και κλαμπ, την ώρα που ο ιός βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας.

Πάρτι Μύκονος κορονοϊός: Με ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, παρευρέθησαν περισσότερα από 1.500 άτομα, έριξε την αυλαία της φετινής σεζόν ένα από τα

μεγαλύτερα beach bar της Μύκονου. Στο closing party, υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών του Αυστραλού τραγουδιστή και DJ Kaz James, το αλκοόλ έρεε άφθονο ενώ για άλλη μια φορά εικόνες και βίντεο ακραίου συνωστισμού έκαναν τον γύρο των social media.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε διάφορα social media είναι ένα από τα πολλά που τραβήχτηκαν και αποτυπώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την πραγματικότητα στην «κόκκινη περίοδο» του Covid-19 που παρά τις εκκλήσεις των αρχών για τήρηση αποστάσεων και χρήση μάσκας για την αποφυγή της διασποράς τίποτε από αυτά δεν συνέβη χθες το βράδυ στο πάρτι συγκεκριμένου beach bar.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες