Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Πνίγηκε σε πισίνα όταν κατάλαβε ότι η γυναίκα του τον απατούσε

enikos

Ένας Βρετανός με φοβία στο νερό βρέθηκε νεκρός σε πισίνα όταν η εν διαστάσει σύζυγός του τον κάλεσε στο τηλέφωνο ενώ φλέρταρε με άλλον άνδρα, σύμφωνα με την αναφορά. Ο 49χρονος Γκάρεθ Ρις, πρόσεχε το σπίτι ενός εκατομμυριούχου φίλου του τον Αύγουστο όταν κατά λάθος η σύζυγός του

Κλερ Ρις τον κάλεσε ενώ η ίδια είχε μία σεξουαλική συζήτηση με τον νέο εραστή της, όπως έγραψε η βρετανική Sun επικαλούμενη την έρευνα. Παρά τον φόβο του για το νερό και ενώ δεν ήξερε να κολυμπά, ο Γκάρεθ έκανε βουτιά στην πισίνα στο πολυτελές σπίτι, του οποίου οι ιδιοκτήτες έκαναν διακοπές στη Γαλλία. Όταν η Κλερ συνειδητοποίησε ότι είχε κοινοποιήσει τη συζήτησή της με τον τρομοκρατημένο σύζυγό της, έτρεξε στο σπίτι στο Σάρεϊ όπου βρήκε το πτώμα του στο νερό. Στη διάρκεια της έρευνας, είπε ότι ο Γκάρεθ προφανώς δεν ήταν ωραίο που άκουσε καθώς εκείνη φλέρταρε με τον νέο της φίλο, τον Γκλεν Ράιαν σε ραντεβού σε παμπ. "Αισθάνομαι πραγματικά άσχημα τώρα, αλλά οι φίλοι μου κι εγώ αστειευόμασταν νωρίτερα επειδή ο Γκάρεθ μου είχε στείλει μήνυμα ότι θα κάνει βουτιά στην πισίνα" είπε η γυναίκα στους ερευνητές. "Δεν μπορεί να κολυμπήσει, σιχαινόταν το νερό, είχε φοβία, νομίζαμε ότι αστειεύεται. Αν το τηλέφωνό μου που πατήθηκε στην τσέπη μου σχετίζεται με τον θάνατό του, αυτό είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να ζήσω. Πρέπει να συμφιλιωθώ με αυτό".

Ο παθολόγος Ρόμπερτ Τσάπμαν επιβεβαίωσε ότι ο Γκάρεθ πέθανε από πνιγμό αφού είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ. Φέρεται να υποψιαζόταν ότι η Κλερ είχε σχέση με άλλον κάτι που του προκαλούσε θυμό και αναστάτωση. Την ημέρα του θανάτου του, είχε αναζητήσει στο Google το όνομα "Γκλεν Ράιαν" και τον έψαξε στο Facebook, σύμφωνα με μια αναφορά. Η βοηθός του ιατροδικαστή είπε ότι δεν γνωρίζει αν ο Γκάρεθ είχε πρόθεση να πνιγεί. "Είναι σαφές ότι ήταν αναστατωμένος που εκείνη προχωρούσε, είχε ακούσει τα σχόλιά της για εκείνον που δεν ήταν κολακευτικά και διαπίστωσε ότι ο γάμος τους δεν θα ξεπερνούσε την κρίση" σημείωσε η ιατροδικαστής. "Ωστόσο, δεν υπάρχει απόδειξη ότι υπήρχε πρόθεση να θέσει τέλος στη ζωή του, δεν είχε ιστορικό με πρόβλημα ψυχικής υγείας και δεν υπήρξε ούτε σημείωσε” είπε η Κλερ Χέντερσον.

Πηγή: New York Post

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες