Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «κάρφωσε» την παραγωγή του «Big Brother» και τον ΣΚΑΪ

«Μη με αναγκάζεις να ανοίξω το στόμα μου!»Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «κάρφωσε» την παραγωγή του «Big Brother» και τον ΣΚΑΪ


Τηλεφωνική συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega το πρωί της Τρίτης.

Ο παρουσιαστής «κάρφωσε» τόσο την παραγωγή του «Big Brother» όσο και τον ίδιο τον ΣΚΑΪ ενώ έκανε λόγο για «χειραγώγηση» και καταλόγισε μια σειρά από λάθη που δεν επέτρεψαν στο reality να κρατήσει τα ψηλά νούμερα τηλεθέασης με τα οποία ξεκίνησε.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Οι παίκτες χειραγωγούσαν με τον τρόπο τους την παραγωγή και η παραγωγή κατά κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα. Μου έλεγαν «μην τον πειράξεις αυτόν γιατί είναι έτοιμος να φύγει». Κάποιοι ήταν στο απυρόβλητο και κάποιοι στη σκιά.

Εγώ ζητάω από τον πρώτο μήνα κάποιους παίκτες να τους κάνω το μπλε δωμάτιο, διότι όντας χαμηλότονοι δεν θα έβγαιναν όταν υπήρχαν μερικοί οι οποίοι ήταν εκρηκτικοί. «Δώστε μου τη δυνατότητα να μιλήσω στον Ζακ». Την πήρα ένα μήνα πριν τελειώσει το παιχνίδι. Ζητούσα να μιλήσω στον Ζακ και στον κάθε Ζακ για να αναδειχθεί.

Δεν είναι το Big Brother ένα παιχνίδι πολέμου, είναι συνύπαρξης, δεν θέλουμε μόνο μαχητές και συγκρούσεις. Η πρώτη παρατήρηση όταν έκλεισα με την παραγωγή ήταν μην πάει το πράγμα σε συγκρούσεις. Η σύγκρουση με το καλημέρα είναι σαν να μη συμβαίνει.

Μη με αναγκάζεις να ανοίξω το στόμα μου! Είναι ένα πράγμα που αυτολογοκρίθηκε, αυτοφρεναρίστηκε. Έχεις μια επιτυχία στο χέρι, ξεκινάς με 35%  και με χαρακτήρες που μπορούν να δημιουργήσουν ιστορία κι εσύ πας και βάζει βαζελίνη στα χέρια σου για να σου γλιστρήσει η επιτυχία».newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες