Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Φλέσσα ή… Αμυράς για την Ευρωβουλή;...


Μπορεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης να επανεντάχθηκε χθες στην ευρωομάδα της ΝΔ, ωστόσο είναι αυτονόητο πως αν εκλεγεί στην προεδρία της ΕΠΟ, θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από την έδρα του στην Ευρωβουλή, επιστρέφοντας στον «φυσικό χώρο» του, δηλαδή στο ποδόσφαιρο. Στην... περίπτωση αυτή, λοιπόν, τα βλέμματα στρέφονται σε δύο στελέχη που θα μπορούσαν να τον διαδεχθούν στις Βρυξέλλες: 

ο πρώτος είναι ο Γιώργος Αμυράς, ο οποίος ωστόσο έχει εκλεγεί στα Γιάννενα και είναι και υφυπουργός Περιβάλλοντος -διορίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μόλις πριν έναν μήνα. 

Επειδή, λοιπόν, είναι προφανώς κάπως δύσκολο να αφήσει την εγχώρια πολιτική σκηνή και το κυβερνητικό του αξίωμα για να αναλάβει καθήκοντα ευρωβουλευτή, οι πιθανότητες να βρεθεί στην Ευρωβουλή η Βίκυ Φλέσσα αυξάνονται: η γνωστή δημοσιογράφος είναι δεύτερη επιλαχούσα και αν ο Γιώργος Αμυράς αποφασίσει να παραμείνει εντός συνόρων, τότε θα καταλάβει η ίδια τη θέση στην Ευρωβουλή. 

Όλα αυτά, βεβαίως, υπό την αίρεση ότι ο Ζαγοράκης θα καταφέρει να κερδίσει την προεδρία της ΕΠΟ, καθώς στο παρελθόν η Ομοσπονδία έχει δείξει ότι είναι ένας φορέας… όλο εκπλήξεις!...

matrix24.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες