Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Βομβιστική επίθεση κατά Τούρκων στην Σομαλία

tourkikanea.gr

Ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την επίθεση στη Σομαλία

Το υπουργείο Εξωτερικών δημοσίευσε ανακοίνωση, σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση που έγινε σε τουρκική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη Σομαλία.

….

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής : “Με θλίψη έγινε γνωστό πως σε τρομοκρατική βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με όχημα βόμβα σε τουρκική εταιρία στην Σομαλία, σκοτώθηκαν τέσσερις άνθρωποι μεταξύ των οποίων και ένας πολίτης μας. Παρακολουθείται στενά η κατάσταση των τεσσάρων πολιτών μας, που επίσης τραυματίστηκαν στο περιστατικό. Καταδικάζουμε έντονα αυτήν την φρικτή επίθεση που έθεσε στο στόχαστρο τους εργαζόμενους μιας τουρκικής εταιρείας που συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την ευημερία της Σομαλίας, έχει αναλάβει την κατασκευή του δρόμου Μογκαντίσου-Αφγκόγιε, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και για μία ακόμα φορά τονίζουμε την υποστήριξη μας προς τον φίλο και αδερφικό λαό της Σομαλίας και την κυβέρνηση του”.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Somali’deki saldırı hakkında açıklama – Sputnik Türkiye

2/1/2020

Σχ. : Σύμφωνα με το πρακτορείο Μεσοποταμία (http://mezopotamyaajansi26.com/tum-haberler/content/view/120538) , ΜΜΕ του εξωτερικού έγραψαν πώς επρόκειτο για επίθεση κατά Τούρκων στρατιωτών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες