Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Ρουσφέτια και πόλεμος στην Α’ Αθηνών...


Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να διαβεβαιώνει ότι έχουμε ακόμη… δύο χρόνια για τις εκλογές, όμως φαίνεται ότι κάποιοι κάνουν… ρουσφέτια από τώρα. Έντονος αναβρασμός επικρατεί μεταξύ των «γαλάζιων» στην Α’ Αθήνας, μετά τη... χθεσινή αποκάλυψη στον κυριακάτικο Τύπο (Kontranews) ότι στα τηλέφωνα πολλών μελών της ΝΔ στην Α’ Αθήνας έφτασε ένα ομαδικό μήνυμα για… δουλειά. 

«Καλημέρα και καλή Κυριακή. Χθες μού τηλεφώνησαν από γραφείο βουλευτού της Α’ (σ.σ. Αθήνας) και μού είπαν ότι υπάρχουν θέσεις εργασίας στο Mall και στο Golden στη Νερατζιώτισσα και στο Μαρούσι αντίστοιχα. 

Τα καθήκοντα είναι έλεγχος θερμοκρασίας εισερχομένων στα παραπάνω πολυκαταστήματα μέσω σταθερού μηχανήματος (όχι θερμομέτρηση). Άνδρες, γυναίκες, ηλικία 30-45, ευπρεπής εμφάνιση, όχι τατουάζ/σκουλαρίκια. Κυλιόμενο ωράριο, 8ωρο και αποδοχές προβλεπόμενες. Αν έχετε ενδιαφερόμενες/ους, ενημερώστε με. Για περισσότερες πληροφορίες, στη διάθεσή σας. Καλή συνέχεια!», έγραφε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο επικεφαλής της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ στο 6ο δημοτικό διαμέρισμα της Αθήνας, Κώστας Πλατόπουλος, που για πολλούς στην «γαλάζια» ανθρωπογεωγραφία «χρεώνεται» σε συγκεκριμένο πολιτικό παράγοντα. 

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρονται και δύο εταιρείες, στις οποίες υπόσχεται ότι θα βρει θέσεις εργασίας… έτερος μεγαλοπαράγοντας, που επίσης ενδιαφέρεται για την εκλογή του στην Α’ Αθηνών. 

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ανεξαρτήγως εκλογικού αποτελέσματος, η μάχη στην συγκεκριμένη περιφέρεια θα είναι σκληρή και για αρκετούς θα είναι μάχη επιβίωσης, αρκετοί «γαλάζιοι» που πολιτεύονται με όρους fair play έναντι των ανθυποψηφίων τους δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι τα ρουσφέτια που προωθούν νυν, αλλά και πρώην υπουργοί στην συγκεκριμένη περιφέρεια…

matrix24.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες