Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Μετράει… μήνες ο Κικίλιας...


Όσοι είχαν επισημάνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν τον προηγούμενο ανασχηματισμό πως τυχόν αλλαγή του υπουργού Υγείας θα σηματοδοτούσε παραδοχή αποτυχίας στη διαχείριση της πανδημίας κατάφεραν να τον πείσουν. 

Έτσι, ο Βασίλης Κικίλιας δεν... αντικαταστάθηκε στο τελευταίο κύμα αλλαγών, αλλά δε θα τη… γλιτώσει στο επόμενο. Ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που θεωρεί ότι η λήξη του συναγερμού για την πανδημία και η οικοδόμηση τείχους συλλογικής ανοσίας με τα εμβόλια θα είναι ένα ορόσημο κομβικής σημασίας για τη κυβέρνηση, σχεδιάζει ήδη ένα κύμα νέων αλλαγών για να στείλει και αντίστοιχο μήνυμα στην κοινωνία: 

ότι, δηλαδή, πλέον η κυβέρνηση και η χώρα γυρίζουν σελίδα. Ο κύβος, λοιπόν, έχει ήδη ριφθεί, αφού η σχέση του υπουργού Υγείας με το Μέγαρο Μαξίμου είναι εδώ και καιρό προβληματική, ενώ ακούγεται ως διάδοχός του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος. 

Πάντως, το θέμα είναι πώς θα λήξει η πανδημία για τη χώρα και αν ο Κικίλιας θα φύγει από την οδό Αριστοτέλους σαν ήρωας ή σαν αποδιοπομπαίος τράγος…

matrix24.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες