Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Καραϊβάζ: Ταυτοποιήθηκε ύποπτος, αλλά όχι ο ένοχος επίορκος-διαμεσολαβητής του «συμβολαίου θανάτου»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σύνολο των αναρτήσεων του Καραϊβάζ, που ανέδειξε αναδημοσιεύοντας το Piperata.gr, φαίνεται να υποχρεώνει τις αρχές στην ταυτοποίηση υπόπτου, διότι αν τυχόν δεν ταυτοποιούνταν από την ΕΛ.ΑΣ, αυτό θα συνέβαινε απ’ εμάς…

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη piperata.gr

Και συγκεκριμένα, από όποιον Έλληνα και ξένο δημοσιογράφο τολμούσε να προχωρήσει λίγο παρακάτω την έρευνα που ξεκίνησαν τα «Πιπεράτα Παρασκήνια».

Το παζλ ήταν εύκολο για να συμπληρωθεί, αρκεί κάποιος να ξέρει πρόσωπα… Και κυρίως που και πως να κινηθεί… Που να απευθυνθεί για να ανοίξουν στόματα…

Άλλωστε, ο Καραϊβάζ, μάς είχε ήδη μιλήσει… κυρίως μέσα από τα κείμενα του, ώστε αν τυχόν γινόντουσαν οι απειλές πράξη, όπως δυστυχώς κι έγιναν, κάποιοι να τολμήσουμε να συμβάλλουμε στην εξιχνίαση της δολοφονίας του. 

Κοιτάζοντας το σύνολο των αναρτήσεων του, αποκαλύπτεται εύκολα ότι ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος το 2016 είχε ήρθε σε επικοινωνία με έναν εκ των βασικών πληροφοριοδοτών του (βλ. Μάλαμας), όπου ενημερώθηκε ότι ένα σύστημα διαπλεκόμενων ποινικών και διεφθαρμένων επιφανών είχε παραγγείλει «συμβόλαιο θανάτου» κατά ενός αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.

Το γεγονός ότι σήμερα διαρρέεται εξ ανάγκης πως η αστυνομία έκανε τη σύνδεση αυτή της υπόθεσης με τη δολοφονία Καραϊβαζ, κι έτσι ανακάλυψε ποιο ήταν το πρόσωπο που είχε το 2016 στοχοποιήσει τον αξιωματικό, επουδενί σημαίνει ότι είναι το ίδιο που τώρα στοχοποίησε τον δημοσιογράφο. Όμως είναι σημαντικό βήμα προόδου στην έρευνα της.

Όπως είναι σημαντικό, ο εν λόγω πλέον ταυτοποιημένος, όπως παραδέχεται η ΕΛ.ΑΣ με τη σχετική διαρροή, να κληθεί άμεσα να μιλήσει για ότι ξέρει για τους επίορκους και τη σχέση τους με την ελληνική μαφία και τα πολιτικά και επιχειρηματικά πρόσωπα που αλληλοσυνδέονται…

Πρόκειται για πρόσωπο που δεν είχε αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα, αλλά και που μπορεί να οδηγήσει -αν πράγματι το επιθυμούν οι αρχές- ακόμη και σε ολόκληρη την πυραμίδα των διεφθαρμένων που παρήγγειλαν τη δολοφονία Καραϊβάζ. Έχει δεν έχει σχέση ο συγκεκριμένος μ’ αυτό το «συμβόλαιο θανάτου».

Στο μεταξύ, οι πληροφορίες λένε ότι οι αξιωματικοί των τμημάτων της ασφάλειας έχουν συγκεντρώσει πληθώρα στοιχείων, τα οποία τους έχουν οδηγήσει σε συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων, αλλά και αριθμό υπόπτων που, με τον έναν ή άλλο τρόπο, ίσως σχετίζονται με τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Το Piperata.gr, κι εν προκειμένω η στήλη αυτή εδώ, οφείλουμε να επισημάνουμε στις αρχές ότι το πρόσωπο-«κλειδί» που θα πρέπει να κληθεί να ομολογήσει είναι ο διαμεσολαβητής και εν ενεργεία ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που συναντήθηκε με τον δολοφονημένο δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, όπως προκύπτει μέσα από το αποκαλυπτικό κείμενο του Γιώργου Καραϊβάζ στο bloko.gr (διαβάστε αναλυτικά εδώ).

Κι αυτό το πρόσωπο δεν είναι αυτό που λένε ότι ταυτοποίησαν, από το μακρινό 2016… Ξέρουν με ποιους επικοινώνησε και με ποιον συναντήθηκε το καλοκαίρι του 2020!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες