Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Νεαροί Παλαιστίνιοι έχουν ακροβολιστεί Φύλακες του Τάφου και του ελληνορθόδοξου ναού Αγίου Γεωργίου στην πόλη Λοντ (Λύδδα) για ν΄αποτρέψουν επίθεση φανατικών Ισραηλινών!!!

Νεαροί Παλαιστίνιοι έχουν ακροβολιστεί στην οροφή της ιστορικής ελληνορθόδοξης εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου όπου κι ο Τάφος του στην πόλη Λοντ που είναι η ελληνιστική Λύδδα Παλαιστίνης γεννέτειρα του Αγίου όπου σήμερα βρίσκεται υπό ισραηλινή επικράτεια κοντά στο αεροδρόμιο Ben

Guiron για να την υπερασπιστούν από τις επιθέσεις των φανατικών Ισραηλινών που συνεχίζονται για 4 ημέρες. Στη Λύδδα διαμένει ο ηγούμενος της Μονής. Οι Ισραηλινοί την πόλη την ονομάζουν Λοντ (Lod ) και οι Άραβες Λιντ (LID).Στην Καινή Διαθήκη εμφανίζεται με το όνομα που είχε στην Ελληνιστική περίοδο, Λύδδα.Στην πόλη συνεχίζονται ως και σήμερα Σάββατο οι συγκρούσεις..

Συγκλονιστικό!Οι Παλαιστίνιοι φυλάνε τις ελληνορθόδοξες εκκλησίες στο Λοντ να μην τις κάψουν οι φανατικοί Ισραηλινοί. Οι Παλαιστίνιοι

Συγκλονιστικό!Οι Παλαιστίνιοι φυλάνε τις ελληνορθόδοξες εκκλησίες στο Λοντ να μην τις κάψουν οι φανατικοί Ισραηλινοί. Οι Παλαιστίνιοι φύλακες της ελληνικής σημαίας!Επίσκοπος Σεβάστειας: oι έποικοι επιτέθηκαν στην εκκλησία στη Λοντ!!!!

dimpenews.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες