Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ… χαμογελάνε με την κατάθεση Καλογρίτσα;...


Πολλά χαμόγελα κατέγραψε ο Neo στην Κουμουνδούρου αναφορικά με την χθεσινή, πολυαναμενόμενη, κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα στην προανακριτική επιτροπή για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Όχι, οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν... χάρηκαν με την ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο Καλογρίτσας και εξαιτίας της οποίας («εξαιτίας» ή «χάρη» είναι η σωστή έκφραση -ποιος ξέρει…) διεκόπη η κατάθεσή του στην προανακριτική. Η ικανοποίηση που αλίευσαν οι «κεραίες» της στήλη στην Κουμουνδούρου αφορούν στη στάση και στο περιεχόμενο όσων είπε και όσων δεν… είπε ο εργολάβος. 

Για παράδειγμα, ενώ ο ίδιος στην αρχή «απείλησε» ότι θα δημοσιοποιήσει μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου και μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, εν τέλει ο εργολάβος αρνήθηκε να τα παρουσιάσει και παρέπεμψε στο… άδηλο μέλλον. Παραλλήλως, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική επικαλούνταν μία εγγυητική επιστολή ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ που φαίνονται να βρίσκονται στα ταμεία της εταιρείας Καλογρίτσα δύο μήνες πριν τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και πριν να… γνωρίσει τους Χούρι ο Χρήστος Καλογρίτσας.
 
Συν τοις άλλοις, το γεγονός ότι ο εργολάβος αδιαθέτησε ξανά δεν έπεισε κάποιους στην προανακριτική, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που επικαλέστηκε ασθένεια για να μην καταθέσει...

matrix24.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες