Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021

Αυτα γραφει ο Σπινος και καποιοι χανουν τον υπνο τους!!!!!!

Το "μαγαζί" στο Μαξίμου έχει γίνει γης μαδιάμ! Φεύγει ο Γεραπετρίτης και πάει σε υπουργείο Β' Εθνικής! Τον "έφαγαν" σε όλα τα ταμπλό τα προσωπικά παιχνίδια! Δεν λέει ούτε καλημέρα με τον Δημητριάδη.


Του Άρη Σπίνου edolio 5

Η πηγή μας είναι αξιόπιστη και σας μεταφέρουμε ότι μας είπε. Σοβαρές κυβερνητικές ανακατατάξεις θα προκύψουν με τον σαρωτικό ανασχηματισμό που ετοιμάζει ο πρωθυπουργός.

1. Κατά πληροφορίες, την πόρτα της εξόδου από το Μαξίμου θα δει ο υπουργός Επικράτειας κ. Γεραπετρίτης, καθώς υπάρχει σοβαρή αμφισβήτηση πλέον ως προς την προσωπική του αντζέντα, τα πολλά λόγια, τις προσωπικές δημόσιες σχέσεις αλλά και την αποτελεσματικότητά του. Σχεδόν δεν λένε καλημέρα με τον Γρηγόρη Δημητριάδη που ακόμη λειτουργεί σε ρόλο άτυπου πρωθυπουργού.

Ο κ. Γεραπετρίτης ενδεχομένως να τοποθετηθεί στο υπ. Παιδείας σε αντικατάσταση της Κεραμέως, καθώς ως καθηγητής ενδεχομένως να τα καταφέρει καλύτερα.

Ο ίδιος πάντως τρέφει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και κατά πληροφορίες ζήτησε από τον πρωθυπουργό να μετακινηθεί στο υπ. Εξωτερικών στη θέση του Ν. Δένδια.

2. Τη θέση του υπ. Υγείας σε αντικατάσταση του Β. Κικίλια ζήτησε ο κ. Άκης Σκέρτσος, για τον οποίο φημολογείται ότι θα πάρει τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ωστόσο αξιόπιστες πηγές διαβεβαιώνουν ότι το τελευταίο δεν ισχύει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες