Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

«Ποντικοί» στο γραφείο Τσακαλώτου...


Αν μπορεί να βγάλει κανείς συμπέρασμα από τις φωτογραφίες που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και δείχνουν τη διάρρηξη στο γραφείο του, αυτό είναι πως οι διαρρήκτες είχαν… εύκολη δουλειά: η... πόρτα ήταν παλιά και ξύλινη, ενώ ο τοίχος που τρύπησαν ήταν φτιαγμένος από… γυψοσανίδα. 

Όπως και να έχει, το περιστατικό είναι σοβαρό, καθώς ο πρώην υπουργός Οικονομικών κατήγγειλε πως οι διαρρήκτες ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές. «Σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. 

Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας. Προφανώς δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους», επισήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, για να προσθέσει: 

«Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά». Αν μη τι άλλο, ο Τσακαλώτος δεν έχασε το χιούμορ του ούτε όταν διαπίστωσε την διάρρηξη του γραφείου του!...

matrix24.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες