Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Η Αθήνα έχει γεμίσει πτώματα μαφιόζων και ο Χρυσοχοΐδης... κανει δηλώσεις κομφερασιέ τσίρκου! Εκτέλεσαν με καλάσνικωφ τον μπράβο Τάσο Μπερδέση. Η Σταρ Ελλάς της ζωής του, η φυλακή, η Βουλγαρία που κρυβόταν και το ποινικό του παρελθόν.


Του Άρη Σπίνου edolio5

Ο πυγμάχος Αναστάσιος Μπερδέσης έπεσε νεκρός το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη μετά από πυροβολισμούς, λίγες ώρες μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση στα Σεπόλια.

Η άγρια δολοφονία έγινε έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο «Αίολος» που βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 23.

Όπως λένε οι πληροφορίες άγνωστοι που επέβαιναν σε ένα μαύρο τζιπ προσέγγισαν τον άνδρα και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ, με μία από τις βολίδες να τον βρίσκει στο κεφάλι.

Σημειώνεται ότι στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν περισσότεροι από 10 κάλυκες απο καλάσνικοφ.

Ο Αναστάσιος Μπερδέσης, , είχε κατηγορηθεί ως μέλος κυκλωμάτων της νύχτας. Για, περίπου, ενάμιση χρόνο ήταν καταζητούμενος, και κρυβόταν στην Βουλγαρία, αλλά στη συνέχεια περέμεινε μερικούς μήνες φυλακή. Τελικά, αθωώθηκε για την υπόθεση. .

Ο ίδιος σε συνέντευξή του είχε πει για αυτή την ποινική εμπλοκή του:

"Το 2008 στην Πάτρα συνέλαβαν πολύ κόσμο. Υποτίθεται ότι ήθελαν να εξαρθρώσουν τα κυκλώματα της νύχτας στην πόλη. Όποιος ήταν πυγμάχος τότε θεωρούνταν στιγματισμένος. Εγώ δούλευα σε μαγαζιά ως υποδοχή και εξαιτίας αυτής μου της ιδιότητας βρέθηκα μπλεγμένος στην όλη ιστορία. Στο δικαστήριο, όμως, αθωώθηκα και μάλιστα ομόφωνα. Ξέρεις τι είναι να έχεις το εισητήριο για τους Ολυμπιακούς και ξαφνικά να προκύπτουν από το πουθενά κατηγορίες και να σου απαγορεύουν να πας οπουδήποτε . Η φυλακή ήταν μεγάλη εμπειρία. Από τη μία μου κόστισε, από την άλλη όμως έμαθα πολύτιμα πράγματα. Η ζωή σε ρίχνει κάτω. Εσύ επιλέγεις αν θα σηκωθείς῾ .

Ο Αναστάσιος Μπερδέσης στη συνέχεια είχε μία νέα περιπέτεια, καθώς κατηγορήθηκε για τον θάνατο συναθλητή του την ώρα του αγώνα αλλά και εκεί αθωώθηκε.

Αναλυτικότερα το όνομά του ενεπλάκη στις εξής υποθέσεις:
Κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας το 2007 και αθωώθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου.
Στην πορεία κατηγορήθηκε για υπόθαλψη εγκληματία, κι αθωώθηκε επίσης ομόφωνα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.
Το 2015 αντιμετώπισε κατηγορίες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση.


Είχε κερδίσει το ριάλιτι επιβίωσης Survival Secret. Διατηρούσε για πολλά χρόνια σχέση με την πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου. Χώρισαν λίγο πριν παντρευτούν, ενώ κατά καιρούς στο πλευρό του είχαν βρεθεί πολλές επώνυμες Ελληνίδες.

O 38χρονος πρωταθλητής πυγμαχίας με καταγωγή από την Πάτρα, ένας από τους καλύτερους αθλητές της κατηγορίας του σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο γνωστός πυγμάχος και μέλος των εθνικών και ολυμπιακών ομάδων πυγμαχίας, κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα το 2002, ενώ το 2006 κέρδισε το Πανευρωπαϊκό. Τo 2007 κέρδισε το κύπελλο Ακρόπολις, έχει κερδίσει τα Χρυσά Γάντια της Ελλάδας ενώ είχε πάρει και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο το 2008.
Το 2015 κέρδισε στο Best Fighter και έναν χρόνο μετά εντάχθηκε στο δυναμικό του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπερδέσης διατηρούσε άριστες σχέσεις με γνωστό επιχειρηματία της νύχτας στην Αθήνα ο οποίος διατηρεί και κέντρα εστίασης σε επαρχιακή πόλη και λειτουργούσε ως υπεύθυνος ασφαλείας του. Όπως είπαν στο edolio5 αξιωματικοί της ασφάλειας η δολοφονία παραπέμπει σε Αλβανούς εκτελεστές. Την ίδια ώρα που η Αθήνα πλέον δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την εγκληματικότητα των Καρτέλ ναρκωτικών της Σιναλόα και του Μεδεγίν ο υπουργός προστασίας του πολίτη με γελοίες δηλώσεις και εξ αγγελίες είναι φανερό ότι δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται. Κατά τα άλλα του έφταιγε η δικαιοσύνη που δεν προχωράει δήθεν τις δικογραφίες του οργανωμένου εγκλήματος. Τι πρέπει άραγε να συμβεί άλλο για να υπάρχει η παραίτηση του όπως επιβάλει η ελάχιστη αξιοπρέπεια που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες