Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

«Κλικ» στο… μοντέλο Κωνσταντίνα Μιχαήλ!


Τα μοντελικά προσόντα της ξανθιάς πρωταγωνίστριας φάνηκαν ξεκάθαρα!

facebook sharing button

Είναι γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός με πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ωστόσο, θα μπορούσε (αν ήθελε!) να είχε ακολουθήσει και καριέρα μοντέλου. Και το σωστό ύψος διαθέτει, και ιδιαίτερο είναι το στιλ της, και μια φινετσάτη γοητεία εκπέμπει από

μακριά. Οσο για το κορμί της, διατηρείται αγαλματένιο στα 53 της χρόνια, με την ίδια να… βάζει κάτω 20άρες!

Τα μοντελικά προσόντα της ξανθιάς πρωταγωνίστριας, η οποία άλλαξε και hair look τον προηγούμενο μήνα υιοθετώντας ένα νέο αλά γκαρσόν κούρεμα, που της ταιριάζει υπέροχα, φάνηκαν ξεκάθαρα στη φωτογράφιση που της έκανε πρόσφατα ο καλός της φίλος και ταλαντούχος φωτογράφος Θοδωρής Θεοδωρίδης στο Bridal Loft Athens.

Η Κωνσταντίνα επισκέφθηκε το γνωστό για τις νυφικές δημιουργίες του και βραδινές τουαλέτες ατελιέ της οδού Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να επιλέξει αρχικά το κατάλληλο outfit για έναν ρομαντικό γάμο στο Παρίσι, όπου έχει προσκληθεί.

Η συνέχεια της επίσκεψής της, όμως, είχε… άρωμα από δοκιμασία του «Greece’s Next Top Model», καθώς η ίδια είχε προγραμματίσει να κάνει και φωτογράφιση!

Η ηθοποιός δοκίμασε ωραίες δημιουργίες με την υπογραφή της σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου και τα φωτογραφικά καρέ του Θοδωρή πήραν… φωτιά, αποτυπώνοντας στα «κλικ» του μια Κωνσταντίνα Μιχαήλ όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Φυσικά, η «Espresso» δεν γινόταν να λείπει από το backstage του shooting. Ιδού και τα σχετικά φωτογραφικά τεκμήρια.

newsbreak

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες