Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Tα γούστα της Εύας Καϊλή...


 Δεν κρύβει την συμπάθεια της για Μητσοτάκη και Λοβέρδο...
Τη συμπάθειά της στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την υποστήριξή της στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου για την αρχηγία του ΚΙΝ.ΑΛΛ. εκφράζει η Εύα Καϊλή.

Η... ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής με συνέντευξή της στο "Πρωτο Θέμα" δεν κρύβει τη θετική της άποψη για τον πρωθυπουργό, τον οποίο χαρακτηρίζει συμπαθή, ενώ υποστηρίζει ότι ανήκει στο χώρο του κέντρου και το πολιτικό του προφίλ μοιάζει με του Γάλλου προέδρου Μανουέλ Μακρόν.

«Στην Ευρώπη χαρακτηρίζεται ως social liberal. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Περισσότερο ανήκει σε αυτόν τον χώρο. Ο ίδιος έχει χτίσει μια πολύ καλή σχέση με τον Μακρόν. Το κόμμα του Μακρόν στο Ευρωκοινοβούλιο ανήκει στην πτέρυγα "renew"» τονίζει, μεταξύ άλλων στην επίμαχη συνέντευξή της η κ. Καϊλή, δημιουργώντας συνειρμούς και για τις ενδεχόμενες μελλοντικές επιδιώξεις για την ίδια και το κόμμα της, ως δυνητικός εταίρος της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη.

Παράλληλα, παίρνοντας θέση για το εσωκομματικό σκηνικό του ΚΙΝ.ΑΛΛ. δηλώνει ότι τάσσεται στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου, για τον οποίο σημειώνει ότι εκφράζει τη μεταρρυθμιστική γραμμή. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες