Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Ο Βασίλης (Καρράς) ξελάσπωσε το Νίκο (Χατζηνικολάου)...



Ό,τι δεν πέτυχε  ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω  με τον Γιώργο Κατσαρό, τον Γιάννη Πάριο, τον Γιώργο Κωνσταντίνου, τον Σταμάτη Σπανουδάκη, την Κατερίνα Παπουστάκη, και πολλούς/ές άλλους/ες, το πέτυχε με τον Βασίλη Καρρά το... βράδυ του περασμένου Σαββάτου προς το ξημέρωμα της Κυριακής. Έως αυτή τη βραδιά είχαν γίνει πολλές προσπάθειες για βελτίωση της τηλεθέασης. Αλλά οι αλλαγές στο λιντ ιν (είχαν στον Αντένα μεγάλες προσδοκίες από τη Φάρμα), την αναζήτηση εμπορικών ονομάτων, ακόμα και τη μετακίνηση ημέρας (από Δευτέρα, Κυριακή), δεν αποδείχτηκαν αρκετές για να ανεβάσουν τα χαμηλά ποσοστά. Όμως το Σάββατο το Ενώπιος Ενωπίω κατέγραψε την υψηλότερη τηλεθέαση. Το αφιέρωμα στον αγαπημένο, αυθεντικό, λαϊκό τραγουδιστή, είχε 20,7% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού και 18,6% στις ηλικίες 18-54. Για να γίνει η σύγκριση, να δούμε μετά τη μετακίνηση στο Σάββατο, στις 17/4, τι είχε καταγράψει το Ενώπιος Ενωπίω:

** 17 Απριλίου με Γιώργο Κατσαρό 11,1% και 8,4%.
** 24 Απριλίου με Κωστή Μαραβέγια 14,0% και 11,8%.
** 1 Μαΐου δεν έγινε εκπομπή.
** 8 Μαΐου με Γιώργο Σαμπάνη 13,7% και 12,8%.
** 15 Μαΐου με Λίνα Νικολακοπούλου 12,9% και 11,7%.
** 22 Μαΐου (ημέρα Eurovision) επανάληψη παλιότερης εκπομπής.
** 29 Μαΐου με Βασίλη Καρρά 20,7% και 18,6%. Μάλιστα αυτή η εκπομπή είχε πάρει ελαφρώς χαμηλότερο λιντ ιν σε σχέση με προηγούμενες, καθώς η Φάρμα κατέγραψε 20,4% και 18,6%.
Το Ενώπιος Ενωπίω στην τρέχουσα περίοδο είχε αρχίσει με ένα πολύ μεγάλο όνομα, τη Χαρούλα Αλεξίου στις 14 Σεπτεμβρίου. Αλλά και τότε σημείωσε μικρότερα πόστα από αυτά του Σαββάτου, καταγράφοντας 18,7% και 11,6%. Ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε αποδώσει την αδυναμία ανόδου των ποσοστών στα ριάλιτι που σαρώνουν. Τελικά ξελάσπωσε με έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, τον Βασίλη Καρρά, που –όπως ο ίδιος αποκάλυψε το Σάββατο– δοκιμάστηκε και πολεμήθηκε πολύ στην αρχή της καριέρας του. 

 harddog-sport.blogspot.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες