Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021


Γιώργος Τράγκας: Ο Νίκος Νικολόπουλος αποχωρεί από το κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» - Ο Π.Καμμένος έρχεται;

Γιώργος Τράγκας: Ο Νίκος Νικολόπουλος αποχωρεί από το κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» - Ο Π.Καμμένος έρχεται;

Πολιτικές εξελίξεις στο χώρο της Δεξιάς


«Βελούδινο διαζύγιο» μας προέκυψε πριν από λίγη ώρα, μεταξύ του επικεφαλής του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» και του προέδρου και πρώην βουλευτή του «Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος» Νίκου Νικολόπουλου..

Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο Νίκος Νικολόπουλος όπου ταυτόχρονα ανακοίνωσε  και την θερινή

εξόρμηση του κόμματός του, σε νησιά του Ιονίου, πόλεις της Ηπείρου και στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Τράγκας χαρακτήρισε τον Ν.Νικολόπουλο ως φίλο και την απόφασή του ¨"απόλυτα σεβαστή".

Να σημειωθεί ότι οι «Ελεύθεροι Άνθρωποι» πρόκειται να πραγματοποιήσουν πανηγυρική εκδήλωση, στην οποία θα αναγγελθεί ο μετασχηματισμός του κινήματος σε πολιτικό κόμμα, και πλέον αναμένεται να κινηθούν σε ένα πιο «σφικτό» πολιτικό πλαίσιο χωρίς τη συμμετοχή εκτός του Ν.Νικολόπουλου και του Δημήτρη Καζάκη του ΕΠΑΜ και του Ν.Καραχάλιου κλπ. οι οποίοι έχουν επίσης αποστασιοποιηθεί από το νεοϊδρυθέντα πολιτικό σχηματισμό.

Αντίθετα ο Π.Καμμένος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Γ.Τράγκα και δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα να ανακοινώνεται κάποιας μορφής πολιτικός «αρραβώνας» μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο Ν.Νικολόπουλος μετά την δημοσιοποίηση της αποχώρησής του προχώρησε σε ανακοίνωση όπου αναφέρει τα εξής:

«Οι «Χριστιανοδημοκράτες φιλοδοξούμε να διαμορφώσουμε στο πολιτικό φάσμα, έναν πόλο της λαϊκής πατριωτικής κοινωνικής ΔΕΞΙΑΣ.

Ένα κόμμα  που με διακριτές θέσεις και τοποθετήσεις πάνω στα μεγάλα και μικρότερα ζητήματα της κοινωνίας και της πατρίδας , καταθέτει μια καθαρή ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ  πρόταση για την ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ έξω από τις ΨΕΥΤΙΚΕΣ & ΣΙΚΕ αντιπαραθέσεις των μικρομέγαλων συστημικών κομμάτων.

Η συνέπεια θα μας οδηγήσει στη συνέχεια. Μια φρέσκια πρόταση που περιέχει στόχους αποφάσεις , τόσο για την Πατρίδα μας, την Ελλάδα, όσο και για εμάς τους ίδιους, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες αφού εμείς  πρέπει εκτός από το να υπηρετούμε ένα πλάνο, να έχουμε μία βάση αξιών και αρχών

Η συνέπεια θα μας οδηγήσει στη συνέχεια. Εμείς κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αντιστρέψουμε τη φορά της ιστορίας.

Εσύ τι λες θα έρθεις μαζί μας;»


Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της λαϊκής Δεξιάς κρίνονται ως ενδιαφέρουσες και δεν αποκλείονται νέες εκπλήξεις με συνεργασίες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες