Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Αυτά είναι τα θύματα από την συτριβή αεροσκάφους στην Ηλεία

Τραγικό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα στους επιβαίνοντες ενός ιδιωτικού αεροσκάφους που είχε ξεκινήσει την πτήση του από το αεροδρόμιο Μεσολογγίου σήμερα το πρωί, αφού εκείνο συνετρίβη, στην Χαριά Πύργου, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να σκοτωθούν.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος, για άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια, έπεσε σε κατοικημένη περιοχή, τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα οι δυο επιβαίνοντες να εντοπισθούν νεκροί. Πρόκειται για δύο άντρες, ο κυβερνήτης του με καταγωγή από την Αμαλιάδα ενώ ο δεύτερος επιβαίνοντας από το Μεσολόγγι.

Ο ιδιοκτήτης του αεροσκάφους και πιλότος ήταν δάσκαλος, παντρεμένος με δύο παιδιά.

Ο πιλότος του αεροσκάφους

Ο συνεπιβάτης του ήταν ο 58χρονος Κώστας Καλογερογιάννης, κάτοικος της πόλης του Μεσολογγίου ο οποίος είχε μεγάλη αγάπη για τα αεροπλάνα και μάλιστα είχε σκοπό το επόμενο χρονικό διάστημα να αγοράσει δικό του. Ήταν ενεργότατο μέλος της ΕΟΕΔ Μεσολογγίου και είχε μάλιστα συνδράμει στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018 καθώς και σε πλήθος εθελοντικών αποστολών.

Ο 58χρονος Κώστας Καλογερογιάννης

Υπενθυμίζεται ότι το σημείο πτώσης του αεροσκάφους απέχει ελάχιστα από το σπίτι του ενός εκ των δύο θυμάτων. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αεροπλάνο πετούσε χαμηλά και έβγαζε καπνούς, ενώ κατά την πτώση του ακούστηκε μια έκρηξη και στη συνέχεια μια δεύτερη.newsbreak

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες