Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

 

Έξαλλος ο Γιώργος Θεοφάνους με το «Πρωινό»: «Γίνεται να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει;»


«Ποιος λέει αυτές τις ασυναρτησίες;»

facebook sharing button 

Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να μην κατάφερε να βγει νικητής από το Survivor, ωστόσο κέρδισε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό μετά την αποχώρησή του, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής

«Πρωινό», έχει δεχτεί και προτάσεις για να τραγουδήσει δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Πριν μία εβδομάδα είχε αναφερθεί ότι ο γνωστός τραγουδιστής θα τραγουδάει στο νυχτερινό μαγαζί «Fever» μαζί με την Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση. Σήμερα ωστόσο αποκαλύφθηκε πως έχει ακόμη μία πρόταση για ένα πολύ δυνατό σχήμα, το οποίο θα αποτελείται από τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Σάκη Ρουβά.

Παράλληλα όμως, ο δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε πως στα πόδια του σφάζονται και γνωστοί συνθέτες, προκειμένου να αναλάβουν τον επόμενο δίσκο του.

Πρόκειται για τον Γιώργο Σαμπάνη, τον Φοίβο και τον Γιώργο Θεοφάνους με τον τρίτο να το διαψεύδει κατηγορηματικά, μέσω των λογαριασμών του στα social media.

Ο Γιώργος Θεοφάνους όντας έξαλλος για τις ψευδείς πληροφορίες που μεταδίδονται έριξε τα βέλη του στο «Πρωινό», γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κάτι με τον τριαντάφυλλο ίσα-ίσα συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο just. Ποιος λέει αυτές τις ασυναρτησίες; θα ‘θελα να μάθω. Γίνεται μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει; Έχω χειρουργείο αυτές τις μέρες δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο πιστέψτε με»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες