Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Άλλος για... τον Νόμο Παρασκευόπουλου!...


Αντα Ψαρρά
 
Η συγχορδία των ΜΜΕ συνεχίζεται ακάθεκτη ακόμα και από υποτιθέμενα έγκυρα διαδικτυακά ενημερωτικά Μέσα. Ο βιαστής των Πετραλώνων, αν και καταδικάστηκε για βιασμό και απόπειρα δολοφονίας, αποφυλακίστηκε το 2020, πάντα εξαιτίας του Νόμου Παρασκευόπουλου που βέβαια η αποσυμφορητική διάταξη έπαψε να ισχύει μετά το 2017.

Κανείς δεν... αναρωτήθηκε πόση ποινή είχε, αν κατηγορήθηκε για απόπειρα ή για τετελεσμένο έγκλημα, αν έχει γίνει το Εφετείο και πότε, αν του αναγνώρισε το δικαστήριο ελαφρυντικά, αν πήρε αναστολή με αίτημά του ή με ένα από εκείνα τα χαρτάκια αναπηρίας που κυκλώματα μοίραζαν με το αζημίωτο κλπ.


Καμία απορία από τα ερευνητικά δημοσιογραφικά επιτελεία που τόσο ακραία την πάτησαν με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και που τώρα το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Μόνη ασφαλής συνταγή ωμής προπαγάνδας: βάλτε σε κάθε έγκλημα το πρόσημο Νόμος Παρασκευόπουλου! Αυτό τα χρεώνει όλα στην «εγκληματική» (πρώην) κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε παραμένει αλώβητο σήμερα το παντοδύναμο υπουργείο της τάξης και της ασφάλειας!

efsyn.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες