Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Η «χλιαρή» κατάθεση της «ψυχολόγου» της Καρολάιν. Δεν αποκάλυψε τίποτα από όσα συνέβαιναν στο ζευγάρι

Δεν αναφέρει κάτι επιβαρυντικό για τον συζυγοκτόνο Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο η κατάθεση της “ψυχολόγου” Ελένης Μυλωνοπούλου ,την οποία αποκαλύπτει αποκλειστικά το dikastikoreportaz.gr. 

H κατάθεση αυτή περιλαμβάνεται στη δικογραφία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Η σύμβουλος ψυχικής υγείας είπε στην αστυνομία πως το ζευγάρι

απευθύνθηκε σε εκείνη τον περασμένο Νοέμβριο.

Ρεπορτάζ: Νίκος Νικολετάκης


ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: “Η ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΕΜΑΘΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ 32ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ; ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ; “


“Την CAROLINE την ήξερα, όπως ήξερα και τον σύζυγό της τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο ή Μπάμπη όπως τον φώναζα εγώ. Τα παιδιά τα γνώρισα μέσω της εργασίας μου. Για την ακρίβεια, αυτά με βρήκαν. Ο Μπάμπης με βρήκε μέσω του site «doctoranytime», όπου υπάρχει αγγελία με το βιογραφικό μου και τα τηλέφωνα του γραφείου μου. Ο λόγος που με προτίμησαν είναι η προηγούμενη ιδιότητά μου, ως μαία, δεδομένου του ότι όταν ήρθαν σε εμένα, είχαν ήδη τη μπέμπα τους. Αν δεν κάνω λάθος ήρθαν σε εμένα όταν η μπέμπα ήταν 5 μηνών. Η αιτία που απευθύνθηκαν σε εμένα, ήταν η αποβολή που είχε στην παιδιά ήταν παρά πολύ γλυκά και συμπαθητικά. Όλοι τα συμπαθούσαμε και τα αγαπούσαμε στο γραφείο” ανέφερε.
“Τις συνεδρίες τις διακόψαμε τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Τα παιδιά μου είπαν ότι ήταν εντάξει και δεν χρειαζόντουσαν περαιτέρω βοήθεια και κάπως έτσι διακόψαμε τις συνεδρίες. Για το κακό που συνέβη με την CAROLINE και τον Μπάμπη, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά δεν έχω να σας πω πολλά. Αρχικά να σας πω ότι ενημερώθηκα από συνεργάτιδά μου και μετά συνδυαστικά παρακολουθώντας στο ίντερνετ και την τηλεόραση, κατάλαβα ότι αυτό συνέβη στον Μπάμπη και στην CAROLINE, που σας είπα. Είναι ένα ειδεχθές έγκλημα και μακάρι να βρείτε αυτούς που το έκαναν. Μάλιστα μετά το περιστατικό έστειλα και ένα μήνυμα συλλυπητηρίων στον Μπάμπη” αναφέρει στην λιτή κατάθεση της η Ελένη Μυλωνοπούλου.

«Τον φωτογράφησε ως ύποπτο»

Η δικηγόρος της ψυχολόγου που επισκεπτόταν η Κάρολαϊν, κ. Μάρκου, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ είπε ότι η εντολέας της εξ αρχής κατέθεσε στην αστυνομία όσα ήξερε και φωτογράφιζαν τον πιλότο ως ύποπτο.  Η κ. Μάρκου ανέφερε ότι δόθηκαν οδηγίες από την αστυνομία στην κ. Μυλωνοπούλου να μην αποκαλύψει στον πιλότο ότι κατέθεσε ενώ έλεγε καλά λόγια για να μην υποψιαστεί κάτι ο 33χρονος πιλότος.

Επίσης αποκάλυψε πως ένα άτομο που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την κ. Μυλωνοπούλου το βράδυ, αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ, και την ρώτησε αν κλήθηκε για κατάθεση. Η κυρία Μάρκου μιλώντας στο dikastikoreportaz.gr μας είπε ότι οι δύο επιπλέον καταθέσεις που έδωσε στη ΓΑΔΑ η υπεύθυνη ψυχικής υγείας εσκεμμένα δεν συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία!

Ήταν ερωτευμένο ζευγάρι”

Με το που ομολόγησε ο δράστης ο Πέτρος Κουσουλός επικοινώνησε με την Ελένη Μυλωνοπούλου η οποία στο άκουσμα της είδησης ότι είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν δήλωσε ότι έπεσε από τα σύννεφα! Όπως χαρακτηριστικά είπε «και εσείς να τους βλέπατε θα νομίζατε ότι πρόκειται για ένα ερωτευμένο ζευγάρι». Μάλιστα η Ελένη Μυλωνοπουλου υποστήριξε ότι το ζευγάρι την είχε βρει μέσω πλατφόρμας στην οποία διαφημιζόταν ενώ επεσήμανε ότι το τελευταίο ραντεβού με την Καρολάιν ήταν στις αρχές Γενάρη 2021 μετά τα Φώτα…

 

Μάλιστα, και ο δράστης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την κα. Μυλωνοπούλου για να της πει να μιλήσει με καλά λόγια γι’ αυτόν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο δράστης την εκμεταλλεύτηκε. «Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος άνθρωπος.»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες