Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

Στις φυλακες Κορυδαλλου ο δολοφόνος της Καρολάιν...


Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού ακολουθεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο.. 32χρονος πιλότος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα.

Εξερχόμενος από το γραφείο του εισαγγελέα επανέλαβε «μια μεγάλη συγγνώμη» για το φρικτό έγκλημα που διέπραξε.

Τα δύο αιτήματα του καθ' ομολογίαν δολοφόνου 
Η απολογία του 32χρονου πιλότου στον ανακριτή κράτησε σχεδόν πέντε ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν υπέβαλε δύο αιτήματα προκειμένου να πείσει ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και πως δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Ο γυναικοκτόνος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε:

Τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.
Η υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου «χτίστηκε» ώστε να καταρρίψει ένα από τα πιο σημαντικά ευρήματα της δικογραφίας, που αποδομούν τους ισχυρισμούς του για φόνο εν βρασμώ ψυχής και αφορούν στην κάρτα SIM της κάμερας του σπιτιού στα Γλυκά Νέρα, η οποία είχε αφαιρεθεί λίγο πριν από τη 1.30 της 11ης Μαΐου ενώ ο θάνατος του θύματος επήλθε, σχεδόν τρεις ώρες αργότερα, μετά τις 4.10. (Βλ. «Θα προσπαθήσει να ενοχοποιήσει την Καρολάιν»).

Την κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για τη σχέση μεταξύ του κατηγορούμενου και της Καρολάιν.
Ο δράστης, κατά την απολογία του, φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή, λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να πείσει την Καρολάιν να κοιμηθεί με το παιδί τους. Τότε ξεκίνησαν μια κουβέντα φορτισμένη και όπως την είχε αγκαλιάσει, έγειρε δίπλα της με αποτέλεσμα να της προκαλέσει ασφυξία και να την οδηγήσει στο θάνατο.

Ο 32χρονος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη που κατέστρεψε δύο οικογένειες (τη δική του και της Καρολάιν) και το μέλλον του παιδιού του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες