Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Ορίστε χάλια: Ρεζίλι μας έκανε ο Νορβηγός πρέσβης για τα σκουπίδια στη Δήλο!

Η ανάρτηση που μόνο κολακευτική δεν είναι και για τη χώρα μας και για το νησί της Δήλου


Ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου και μάλιστα καλοκαριάτικα, που περιμένουμε τον τουρισμό μπας και σώσει κάτι από την παρτίδα της οικονομίας.

Στη Δήλο βρέθηκε ο Νορβηγός πρέσβης Frode Overland Andersen και αυτό που αντίκρισε τον έκανε να προχωρήσει σε ανάρτηση που μόνο κολακευτική δεν είναι και για τη χώρα μας και για το νησί της Δήλου, η οποία σημειωτέον είναι ενταγμένη στον κατάλογο της UNESCO.

Ο Νορβηγός πρέσβης φτάνοντας στο λιμάνι το πρώτο πράγμα που είδε ήταν σωροί από σκουπίδια κάθε λογής, με τον ίδιο να διερωτάται με ανάρτησή του στο Twitter: «Μα ποιος είναι υπεύθυνος για το λιμάνι της Δήλου; Αυτή είναι η εικόνα που συναντούν οι επισκέπτες…».


Βεβαίως μετά την ανάρτηση «έπεσε σύρμα» και ανέλαβαν να… ενημερώσουν τον πρέσβη της Νορβηγίας ότι στο νησί βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας και το λιμάνι θα είναι πάλι καθαρό σε λίγες μέρες!

Δηλαδή κανένας αρμόδιος δεν σκέφτηκε ότι είμαστε εν μέσω τουριστικής περιόδου και ή πρέπει να μαζεύονται άμεσα τα σκουπίδια -και όχι να τα έχουμε να τα καμαρώνουμε, λες και είναι εκθέματα- ή η μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας έπρεπε να γίνει νωρίτερα;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες