Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Αποφυλακισμένος βιαστής και παρολίγον δολοφόνος ο Βούλγαρος που κακοποίησε την καθαρίστρια!

Είχε κακοποιήσει μέχρι και τον σκύλο της φοιτήτριας!


Σαρωτικές είναι οι αποκαλύψεις για τον καταζητούμενο πλέον Βούλγαρο που βίασε εφτά φορές την 50χρονο καθαρίστρια στο σπίτι του στα Πετράλωνα.

Ο Βούλγαρος είχε καταδικαστεί για βιασμό φοιτήτριας τον Αύγουστο του 2015, αφέθηκε όμως

ελεύθερος τον Ιούλιο του 2020! Γεγονός που προξενεί οργή και αποτροπιασμό, καθώς η επίθεση κατά της φοιτήτριας ήταν δολοφονική και σώθηκε από θαύμα. Ενώ ο Βούλγαρος σακάτεψε κυριολεκτικά και τον σκύλο της φοιτήτριας.

Το νέο του έγκλημα, προσομοιάζει με το προηγούμενο για το οποίο είχε καταδικαστεί. Ο Βούλγαρος έσυρε με τη βία την ατυχή καθαρίστρια μέσα στο διαμέρισμα του, την κράτησε αιχμάλωτοι επί 5 ώρες, την βίασε επτά φορές και την ξυλοκόπησε ανελέητα.
Κατάφερε μάλιστα να διαφύγει καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το ένταλμα εισβολής των αστυνομικών δυνάμεων στο διαμέρισμα του άργησε χαρακτηριστικά. Η γειτόνισσα όμως που βρήκε πρώτη την καθαρίστρια να κάνει απεγνωσμένα σε βοήθεια από το μπαλκόνι του δράστη, κατήγγειλε ευθέως ότι χρειάστηκε να πάρουν αρκετές φορες τηλέφωνο την αστυνομία μέχρι να φτάσει περιπολικό.

Ο άνδρας – υπήκοος Βουλγαρίας, γεννημένος το 1986 – έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από την ΕΛΑΣ.

Σε κάθε περίπτωση, η αποφυλάκιση του Βούλγαρου είναι εγκληματική. Και θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες και να γίνουν οι απαραίτητες θεσμικές αλλαγές ώστε αυτά τα καθάρματα να σαπίζουν μέσα στη φυλακή.newsbreak

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες