Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021


«Άνετοι» οι γονείς της Δανής δημοσιογράφου: «Αστείο» και «cool» το σεξ για τις ανάγκες του ρεπορτάζ (φωτο)

«Άνετοι» οι γονείς της Δανής δημοσιογράφου: «Αστείο» και «cool» το σεξ για τις ανάγκες του ρεπορτάζ (φωτο)

«Δεν έχω σχέση και αυτό αλλάζει την κατάσταση», δήλωσε η Λουίζ Φίσερ

Σάλο έχει προκαλέσει η  26χρονη Δανή δημοσιογράφος, Λουίζ Φίσερ, που για τις «ανάγκες» του ρεπορτάζ ηχογράφησε τον εαυτό της να κάνει σεξ σε swingers club.

Η νεαρή, που προκάλεσε φρενίτιδα στα κοινωνικά δίκτυα, μετά την τολμηρή κίνησή της, μίλησε για τις αντιδράσεις που συνάντησε, μετά το ρεπορτάζ, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Bild.

Όπως είπε, οι περισσότεροι αντιμετώπισαν πολύ θετικά την πράξη της, ωστόσο υπήρχαν και εκείνοι που είπαν ότι ξεπέρασε το όριο.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η ηχογράφηση, τα βλέμματα στράφηκαν και στους γονείς της ρεπόρτερ, οι οποίοι δεν φάνηκαν να υιοθετούν συντηρητική στάση, τουναντίον επικρότησαν την κίνηση της κόρης τους.

Η μητέρα της 26χρονης, όπως επισημαίνει η ίδια, βρήκε αστείο το περιστατικό και γέλασε, ενώ παρόμοια αντίδραση είχε και ο πατέρας, ο οποίος βρήκε πολύ ωραίο ό,τι συνέβη.

Έχει σημασία, πάντως, που η Φίσερ ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σχέση, αλλιώς, όπως τονίζει, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

«Είναι μέρος της δουλειάς μου να δώσω μια εικόνα για έναν κόσμο στον οποίο δεν έχουν όλοι πρόσβαση», είχε πει, αμέσως μετά το ρεπορτάζ, η δημοσιογράφος που είχε τη φαεινή ιδέα να πάρει συνέντευξη από έναν πελάτη καθώς έκανε... σεξ μαζί του.

Κατά τη διάρκεια του ηχητικού κλιπ, διάρκειας 2 λεπτών, η δημοσιογράφος έκανε ερωτήσεις στους πελάτες ενώ ακούγονται κάποιοι να λαχανιάζουν στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Στη συνέχεια, ακούγεται να ρωτάει έναν άνδρα πελάτη για τις εμπειρίες του στο κλαμπ, ενώ κάνει σεξ μαζί του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες