Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

«Η 43χρονη ήθελε να πάρει διαζύγιο από τον δράστη»...


Διαζύγιο φέρεται ότι επιθυμούσε η 43χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στη Σωτηρίτσα της Λάρισας, όταν ο 54χρονος σύζυγός της εισέβαλε οπλισμένος στην ταβέρνα του αδερφού της, όπου και εργαζόταν και την πυροβόλησε εν ψυχρώ, με... τον θάνατό της να είναι ακαριαίος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος και δράστης έμαθε ότι η γυναίκα του επισκέφθηκε δικηγόρο, όταν πήγε στη Λάρισα για δουλειά, πιθανότατα για να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου.

Οι προθέσεις της φαίνεται τον εξόργισαν και ταξίδεψε από την Αθήνα στη Λάρισα όπου και τη σκότωσε. «Αυτό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία. Η γυναίκα ήθελε να απομακρυνθεί. Ήθελε να φύγει και να χωρίσουν. Εκείνος το έμαθε και ανέβηκε για να την σκοτώσει», λένε πηγές από την περιοχή στο protothema.gr.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, μία ώρα πριν σκοτώσει τη σύζυγό του, περίπου στις 9:30 π.μ., ο 54χρονος βρισκόταν στην πόλη της Λάρισας και ζήτησε να συναντήσει τον δικηγόρο που είχε αναλάβει την εντολή από το θύμα για να ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου.

Αρχικά ο 54χρονος δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του και τον πήρε τηλέφωνο. Δεν καταγράφεται άλλη επαφή, πλην του τηλεφωνήματος, καθώς δεν υπήρξε ενημέρωση ή ραντεβού. Ο 54χρονος αναχώρησε από την Λάρισα και στις 10.30 π.μ. βρέθηκε στη Σωτηρίτσα, όπου και σκότωσε την σύζυγό του...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες