Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Η εκδίκηση από την «μαφία της κοκαΐνης» που διοικεί τα Κατεχόμενα στην Κύπρο! Ο δημόσιος αυνανισμός του στενού συνεργάτη του Ερντογάν. Ένα βίντεο που διέρρευσε ο αρχιμαφιόζος Πεκέρ. Η διακίνηση των ναρκωτικών και ο ρόλος του γιου του π. πρωθυπουργού της Τουρκίας! (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ)


Του Άρη Σπίνου εδωλιο5

Τα χατίρια της μαφίας της κοκαΐνης όταν δεν γίνονται το τίμημα... για κάποιος είναι βαρύ!  Τα έχουμε δει όλα και έχουμε ακούσει τα πάντα. Αλλά παραίτηση μέλλοντος πρωθυπουργού, έστω και του Ψευδοκράτους στα Κατεχόμενα της Κύπρου, λόγω... αυνανισμού σε δημόσια θέα, μέσω του Διαδικτύου, πραγματικά είναι πρωτοφανής εξέλιξη!

Πρόκειται για τον Τουρκοκύπριο πολιτικό Ερσάν Σανέρ. Το βράδυ της Τρίτης κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο Διαδίκτυο, που δείχνει τον Τουρκοκύπριο αξιωματούχο να αυνανίζεται, παρακολουθώντας μια γυναίκα με τα εσώρουχα της.
Προφανώς και κανείς δεν θα μπορούσε να ανεχθεί κάτι τέτοιο - ούτε καν ο Ερντογάν, του οποίου πνευματικό τέκνο είναι ο φιλόδοξος Τουρκοκύπριος πολιτικός.

Το βίντεο διέρρευσε ο γνωστός αρχιμαφιόζος που Σεντάτ Πεκέρ, που έχει διαφύγει στον Περσικό Κόλπο και εκθέτει κατά περιόδους το καθεστώς Ερντογάν, του οποίου υπήρξε πιστός εκτελεστής παράνομων δραστηριοτήτων.Πρόκειται για σκάνδαλο

Σημειώνεται ότι ο Ερσάν Σανέρ σε 10 μέρες θα παρουσιαζόταν ως ο εντεταλμένος από τον Ταγίπ Ερντογάν νέος πρωθυπουργός των Κατεχομένων, αφού, ως γνωστόν, η μέχρι πρόσφατα κυβέρνηση συνασπισμού του ψευδοκράτους υπέβαλε την παραίτησή της.

Πριν από κάμποσο καιρό αποκαλύφθηκε η δράση στην Τουρκία της αποκαλούμενης «μαφίας της κοκαΐνης». Πρόκειται για εγκληματική οργάνωση η οποία διακινεί το ναρκωτικό από τη Λατινική Αμερική στην Ευρώπη και τον Περσικό Κόλπο.

Μεγάλο μέρος της διακίνησης γίνεται με πλοία του εφοπλιστή και γιου του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Yildirim. Ο ρόλος της οικογένειας Yildirim, η οποία συγκαταλέγεται στις άμεσες συνεργασίες του Ταγίπ Ερντογάν, είχε αποκαλυφθεί ήδη από τα «Panama Papers». Έγινε τότε γνωστό πώς, με βιτρίνα τον γιο του τότε πρωθυπουργού και άμεσου συνεργάτη του προέδρου της Τουρκίας, λειτουργούσαν off shore εταιρείες με έδρα τη Μάλτα, στις οποίες ανήκαν τα καράβια της οικογένειας.

Οι αποκαλύψεις για το δίκτυο της «μαφίας της κοκαΐνης» δεν σταματούν στον ρόλο της οικογένειας Yildirim. Ως «τραπεζίτης» της εγκληματικής οργάνωσης θεωρείται ο αποκαλούμενος και «Βασιλιάς των Καζίνο» στα κατεχόμενα, ο Fal - Yali, ο οποίος αυτήν την περίοδο κρατείται στις φυλακές, αλλά για μία εντελώς άλλη υπόθεση. Συνελήφθη γιατί ξυλοκόπησε έναν υπάλληλό του.

Εδώ και αρκετούς μήνες, η «μαφία της κοκαΐνης» προσπαθούσε να εξασφαλίσει μία σειρά από κυβερνητικά ρουσφέτια στα Κατεχόμενα, ασκώντας πιέσεις στον πρωθυπουργό του ψευδοκράτους Ersan Saner, ο οποίος για δικούς του λόγους ανθίστατο. Η «αντίστασή» του, βεβαίως, δεν είχε σχέση με την ηθική αντιμετώπιση των αιτημάτων της μαφίας, αλλά με το τίμημα.

Λόγω αυτής της κωλυσιεργίας, η «μαφία της κοκαΐνης» αποφάσισε προφανώς να «ξεφορτωθεί» τον ψευδοπρωθυπουργό. Πίσω, λοιπόν, από το βίντεο το οποίο διασύρει τον … αυνανιζόμενο ψευδοπρωθυπουργό, κρύβεται ένας «επιχειρηματίας» ο οποίος αποκαλείται και «χαλάλ», δηλαδή ισλαμιστής, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον αρχιμαφιόζο Πεκέρ, τον πρώην άμεσο συνεργάτη του Ταγίπ Ερντογάν αλλά και της τουρκικής ΜΙΤ, τον άνθρωπο «συντονιστή» του τουρκικού παρακράτους, το άτομο που αυτομόλησε και δραπέτευσε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Από εκεί άρχισε προ μηνών να «καρφώνει» το καθεστώς Ερντογάν, δημοσιεύοντας πληθώρα από βίντεο που εκθέτουν τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, τον ίδιο τον Ερντογάν, τον γαμπρό του και πρώην τσάρο της οικονομίας αλλά και τους προεδρικούς συμβούλους. Ο τουρκοκύπριος επιχειρηματίας, που είχε στην κατοχή του το «ροζ» βίντεο με τον ψευδοπρωθυπουργό, διατηρεί επαγγελματικές επαφές με τον αρχιμαφιόζο Πεκέρ στους τομείς της διακίνησης ναρκωτικών, όπλων, στα κυκλώματα της πορνείας κ.λπ. Έτσι έφθασε στα χέρια του αρχιμαφιόζου στα Εμιράτα το επίμαχο βιντεοσκοπημένο υλικό με τον αυνανιζόμενο πρωθυπουργό.

Η ανάρτηση του «υλικού» στο Διαδίκτυο πραγματοποιήθηκε από τον «συνεργαζόμενο» δημοσιογράφο Erk Atzarer. Ο ψευδοπρωθυπουργός παραιτείται, η «μαφία της κοκαΐνης» επιβάλλει τη θέλησή της και η σύζυγος του ψευδοπρωθυπουργού, δικαστής στο επάγγελμα, τον διώχνει από το σπίτι. Ρεζίλι των σκυλιών, δηλαδή, στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Η «μαφία της κοκαΐνης» συμπορεύεται με το καθεστώς Ερντογάν. Απλώς κατά καιρούς διαπιστώνονται κάποιες «αρρυθμίες» στο σύστημα. Τότε καταμετρώνται και κάποιες παράπλευρες «απώλειες», έως ότου το σύστημα να αυτορυθμιστεί εκ νέου!

Μένει να ξεκαθαριστεί το εάν το «αντικείμενο του πόθου» που προκάλεσε όλη αυτήν την έκρηξη ερωτικού πάθους στον ψευδοπρωθυπουργό στα Κατεχόμενα, επιδεικνύοντας σε live μετάδοση τα εσώρουχά της, ήταν (και αυτή η κυρία) στημένο από τη «μαφία της κοκαΐνης». Διόλου απίθανο, άλλωστε. Στην ευρύτερη περιοχή λειτουργούν και άλλα «κράτη-μαφία», όπως του Μαυροβουνίου, του Κοσόβου που μαζί με τα Κατεχόμενα της Κύπρου συμμετέχουν σε αυτήν την ιδιότυπη αλυσίδα διακίνησης κάθε μορφής παράνομου προϊόντος και υπηρεσίας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες