Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

 

Αποκάλυψη για τις λίστες Πέτσα...Έγγραφο που μαρτυρά ότι με εντολή της κυβέρνησης αποφασίστηκε η κατανομή των χρημάτων στην καμπάνια για το “Μένουμε Σπίτι” κατατέθηκε στην εξεταστική επιτροπή για τις λίστες Πέτσα και τις κατευθυνόμενες... δημοσκοπήσεις.

Το έγγραφο που παρουσίασε στην επιτροπή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Γιάννης Ραγκούσης και φέρεται να έχει στείλει προς την προεδρία της κυβέρνησης η διαφημιστική εταιρεία Initiative Media που ανέλαβε τις καμπάνιες είναι αποκαλυπτικό.

Σε αυτό αναφέρεται: «Έχουμε προβεί στη διαβίβαση όλων των εντολών προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως ορίζονται στη Σύμβαση (εφεξής τα Μέσα), που μας γνωστοποιήσατε για εκτέλεση, υπό την ιδιότητά μας ως αναδόχου της σύμβασης».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ:

«Η αποκλειστική ευθύνη Μητσοτάκη – Πέτσα, αποκαλύφθηκε ανάγλυφα σήμερα στην Εξεταστική, παρά τις μεθοδεύσεις και τα διαδοχικά πραξικοπήματα της Ν.Δ. Με αδιάψευστα τεκμήρια, αποδείχθηκε ότι η χειραγώγηση της κοινής γνώμης με δημόσιο χρήμα, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε απευθείας από την Προεδρία της κυβέρνησης, δηλαδή από τους κυρίους Μητσοτάκη – Πέτσα» τονίζουν σε κοινή δήλωσή τους οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μετέχουν στην επιτροπή.

Όπως σχολιάζουν δηκτικά: «Κατά μία σατανική σύμπτωση οι αποκαλύψεις γίνονταν την ώρα που ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κούρτς, ανακοίνωνε ότι αποχωρεί από την πολιτική, εξαιτίας του σκανδάλου με την χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Εδώ όχι μόνο δεν έχουμε καμία αντίστοιχη πολιτική ευαισθησία, αλλά αντιθέτως παρεμποδίζονται με κάθε τρόπο οι εργασίες της Εξεταστικής. Μια εβδομάδα μετά, τα στοιχεία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με την αλληλογραφία της εταιρίας και τα αποτελέσματα των ελέγχων, δεν έχουν δοθεί ακόμη».

Και καταλήγουν: «Η καθεστωτική Ν.Δ. του Κυρ. Μητσοτάκη, δίνει μόνη της την απάντηση γιατί κρύβει τον Στ. Πέτσα από την επιτροπή και την αλήθεια από τον ελληνικό λαό».

Το επίμαχο έγγραφο δόθηκε από τον Γιάννη Ραγκούση στον Ιορδάνη Γιαμουρίδη, μάρτυρα  στην Εξεταστική Επιτροπή ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της επιτροπής παραλαβής της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης για το έργο που αφορά την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι». Ο κ. Γιαμουρίδης δεν έδινε ξεκάθαρη απάντηση στις επίμονες ερωτήσεις του Γ. Ραγκούση και είπε ότι δεν ήταν αρμόδιος να ελέγξει την επιλογή των ΜΜΕ...

libre.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες