Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Απήγαγαν, πυρπόλησαν και πυροβόλησαν έγκυο γυναίκα!


  • 0
     



 Απήγαγαν, πυρπόλησαν και πυροβόλησαν έγκυο γυναίκα!
 
Περιπέτεια βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία δρόμου έζησε μία 22χρονη από το Μίτσιγκαν στις ΗΠΑ. Αν όντως καταφέρει να επιζήσει από όσα πέρασε και να φέρει στον κόσμο το μωρό της, θα έχει πραγματικά ανατρέψει κάθε πρόβλεψη για την κατάστασή της. Η νεαρή γυναίκα, στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, άφηνε τον πρώην φίλο της- και εικαζόμενη πατέρα του μωρού που περιμένει- στο σπίτι της νέας του συντρόφου. Ξαφνικά, η
πόρτα του γκαράζ έκλεισε κι ένας άγνωστος απειλώντας τη με ένα πιστόλι στο κεφάλι έδεσε τα χέρι, τα πόδια, το στόμα και τα μάτια της με ταινία, σύμφωνα με την εφημερίδα, Detroit Free Press.
Η γυναίκα δεν είδε τον δράστη αλλά τον άκουσε να της λέει «ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό», υπαινισσόμενος μάλλον την εγκυμοσύνη της.
Στη συνέχεια την ανάγκασε να μπει στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου και την οδήγησε σε ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στο Ντιτρόιτ. Μετά την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και της έβαλε φωτιά. Όταν η γυναίκα επιχείρησε να κυλιστεί στο έδαφος για να αποφύγει τις φλόγες ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές. Η μία σφαίρα τη βρήκε στην πλάτη.
Με απίστευτη ψυχραιμία η γυναίκα προσποιήθηκε πως ήταν νεκρή και όταν ο άνδρας που της επιτέθηκε έφυγε σηκώθηκε και κατάφερε να λυθεί. Κι όχι μόνο αυτό: κατάφερε να οδηγήσει σε κοντινό βενζινάδικο και να καλέσει βοήθεια.
Όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο ο υπέρηχος έδειξε πως το έμβρυο είχε επιζήσει από όλη αυτή την απίστευτη περιπέτεια. Η γυναίκα έχει εγκαύματα στην πλάτη και το κεφάλι και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες