Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ο Ξυνίδης δικαιώνει ΣΥΡΙΖΑ για τη Σαμπιχά



Έναν απρόσμενο ίσως υποστηρικτή στην απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητα Σαμπιχά από το ευρωψηφοδέλτιο βρήκε ο ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του Σωκράτη Ξυνίδη.
xinidisΟ πρώην βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, αν και επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση, ουσιαστικά δικαίωσε την επιλογή απόσυρσης της Σαμπιχά, αφού την χαρακτήρισε ως «εφεύρεση» του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών και σε στενή σχέση με το αμερικανικό προξενείο της Θεσσαλονίκης! Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω σημειώνοντας, στο διαδίκτυο, πώς
«υπάρχουν εξαιρετικοί Έλληνες πολίτες της μειονότητας που τους έχει ανάγκη η κοινωνία. Δεν χρειάζεται δημιουργήματα μηχανισμών».
Ιδού τί έγραψε ο Σωκράτης Ξυνίδης στο twitter και τί απάντησε στην απορία πολίτη:
ski1
ksi2

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=JbSEi3_g6DM

Η ίδια δηλώνει στο 3'10'' με συγκινητική πραγματικά αφέλεια "Αυτά τα χρόνια, ότι έχει κάνει η Ελπίδα πιστέψαμε ότι ταιριάζουνε με το κόμμα αυτό"
Κατόπιν στο 3'46΄΄ "Κι εγώ νωρίτερα ή παλιότερα δεν εκπροσώπησα κανένα κόμμα" Ποια πολιτικά σουλάτσα εννοεί η Τ.Ο.?
Η δήλωση της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης λέει πως η δράση της κυρίας Σουλεϊμάν είναι "γνωστή από 15τίας"
Περίεργα πράγματα, αν όντως το κόμμα γνώριζε για αυτήν την γυναίκα κάτι αρνητικό από το 1999, πως την πρότεινε για το ψηφοδέλτιο?
Και τι ακριβώς ενόχλησε τα στελέχη?
Και αν όντως είχε τόσα μειονεκτήματα πως γίνεται και απέσπασε 150 ψήφους μιας 200μελούς κεντρικής επιτροπής, όπως λέει η ίδια στο 0'05'', και δεν έχει τολμήσει να διαψεύσει ακόμα ο κύριος Βίτσας?
Και ποιος καθοριστικός παράγοντας μπόρεσε να ανατρέψει αυτό το 75% των ψήφων μιας καθόλα δημοκρατικής διαδικασίας και οδήγησε στην αντικατάστασή της με συνοπτικές διαδικασίες?
Και τέλος πως είναι δυνατόν να βγάζουν μια τέτοια δυσάρεστη κι ενοχλητική αίσθηση σε μια γυναίκα 38 ετών που τελειώνει τώρα το Γυμνάσιο, και που παρά το άσχημο παιχνίδι που της έπαιξε η πολιτική της έκθεση, δεν εξέφρασε πικρία, παρά μόνο ευχαριστίες για την τιμή να είναι υποψήφια?
Ευχαριστώ

απο 11-01-09

Συνεργάτες