Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙSIS ΡIXNΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ./KAINE 4 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ



7_1_~1
To Iσλαμικό Κράτος πραγματοποίησε και νέα δημόσια εκτέλεση ατόμου ρίχνοντάς το στο κενό από την ταράτσα κτιρίου.Στις φωτογραφίες που δημοσιοποιεί εμφανίζεται ένας μασκοφόρος ντυμένος στην χαρακτηριστική στολή με τα μαύρα να εξωθεί σε πτώση άτομο που έχει μπναταρισμένα τα μάτια και είναι χειροπόδαρα δεμένο.Το σώμα του θύματος στροβιλίζεται στο κενό.Μετά την πτώση του καταλήγει σε μπάζα αιχμηρά και σιδερόβεργες.H ISIS στη συνέχεια λιθοβόλησε έως θανάτου τον άνδρα στην  Tal Abiad της Ράκα στη Συρία γιατί ήταν ομοφυλόφιλος αφού πρώτα τον πέταξε  από το κτίριο της Ισλαμικής Δικαιοσύνης.
 had3had2had4had1Το μαρτύριό του είναι οδυνηρό.Το αλλοπρόσαλο πλήθος που παρακολουθεί την εκτέλεση δεν δείχνει να ικανοποιείται.Πλησιάζει το θύμα που προφανώς ψυχοραγεί και το αποτελειώνει με λιθοβολισμό.had5had6Ο τρόπος εκτέλεσης παραπέμπει σε παλαιότερες και πιο πρόσφατες αντίστοιχες εκτελέσεις ατόμων για ομοφυλοφιλία.had7Έχει προηγηθεί συνοπτικού τύπου σαριακό δικαστήριο.Ένας φέρει ντουντούκα και ανακοινώνει την ποινή.
H Daesh έκαψε ζωντανούς 4 νεαρούς ιρακινούς γιατί δεν υπάκουσαν στην διαταγή να καταστρέψουν τα αγάλματα του Μουσείου στη Μοσούλη. Την πληροφορία μεταδίδει το site Al-Youm al-Sabaa. Τα άτομα αυτά είχαν απαχθεί 2 ημέρες νωρίτερα από την  Daesh.( IRIB 27/2/15)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες