Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Κοκκινόπουλος-Παπαληγούρα: Χώρισαν μετά από 5 χρόνια


Τίτλοι τέλους σε ένα κεραυνοβόλο έρωτα που κράτησε για 5 χρόνια. Η 31χρονη Λένα Παπαληγούρα δεν είναι πια μαζί με τον 62χρονο Πάνο Κοκκινόπουλο.
kokkinopoulos-papaligoura-xwrisan-meta-apo-5-xronia


Εκείνοι που τους γνωρίζουν λένε ότι ο Πάνος Κοκκινόπουλος και η Λένα Παπαληγούρα ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα όταν γνωρίστηκαν. Εκείνη τότε ήταν 26 χρόνων και εκείνος 57. Η διαφορά της ηλικίας τους δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στον έρωτά τους.
Η Λένα Παπαληγούρα βρήκε στο πρόσωπο του σκηνοθέτη τον Πυγμαλίωνά της, έμαθε από αυτόν, έζησε μαζί του, μοιράστηκαν επαγγελματικά βήματα και ο νέος κύκλος της «10ης εντολής» τη βρήκε να πρωταγωνιστεί στο πρώτο επεισόδιο, αλλά και να συμμετάσχει στη συγγραφή του.
Σύμφωνα με τη real το τέλος έφεραν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού, αφού το βαρύ πρόγραμμα της την έκανε να «απουσιάζει» από τη σχέση. Όταν ξεκίνησε η κρίση στη σχέση τους αποφάσισαν να ζήσουν για λίγο χωριστά μέχρι να διαπιστώσουν αν τους χρειαζόταν ανάπαυλα ή τέλος. Κανένας του δεν μίλησε για το τι συμβαίνει και τελικά ακολούθησαν χωριστούς δρόμους χωρίς εντάσεις και φασαρία.thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες