Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Στο εκλογικό κέντρο με… άλογο!

 
Έφιππος έφτασε σε εκλογικό κέντρο της Ηλείας ένας άνδρας, αφήνοντας άφωνους όσους ψηφοφόρους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
 
Ο Βασίλης Δρεμπέλας από τη Βαρβάσαινα καβάλησε το άλογό του, πήγε στο σχολείο που ψήφιζε, το «πάρκαρε» στο προαύλιο και έσπευσε στην κάλπη!
 
Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει το συγκεκριμένο μέσο μετακίνησης σε ψηφοφορία.
 
Το είχε κάνει ξανά στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, πριν ένα χρόνο και κάτι, το έκανε και χθες στο δημοψήφισμα, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα όλων των παρισταμένων.
 
Καβάλα λοιπόν στο πανέμορφο καφέ άλογό του έφτασε στο εκλογικό τμήμα του Δημοτικού Σχολείου Βαρβάσαινας, ξεπέζεψε, ψήφισε και αποχώρησε… καλπάζοντας.
 
«Θέλω όσο περισσότερο μπορώ να φέρνω στο προσκήνιο αυτή την πανάρχαια σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο και το άλογο, μια σχέση σημαντική και ουσιαστική, που ο σύγχρονος τρόπος ζωής τείνει να αφανίσει», δήλωσε, για να εξηγήσει το κίνητρο της πρωτοβουλίας του.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Δρεμπέλας μετέχει στις ιππικές εκθέσεις της Ανδραβίδας και εκτρέφει με ιδιαίτερη φροντίδα τα δικά του άλογα.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες