Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Φρίκη: Βρήκαν πτώμα με τα γεννητικά του όργανα σε κονσέρβα!



Με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε αντιμέτωπος φρουρός ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Μάλαγας, όταν αντίκρισε ένα ημίγυμνο πτώμα, δεμένο σε παγκάκι, ενώ στα οπίσθιά του είχαν τοποθετηθεί δύο φέτες ζαμπόν και τα γεννητικά του όργανα βρέθηκαν σε κονσέρβα τόνου.

Ο φρουρός αμέσως σήμανε συναγερμό με τους ερευνητές να καλούνται να διερευνήσουν τον θάνατο του 51χρονου Βρετανού που πέθανε από ασφυξία.
Από τη νεκροψία προέκυψε ότι ο άνδρας, που κοιμόταν βαριά στο αεροδρόμιο, πνίγηκε από τον εμετό του μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Οι αστυνομικοί προσπαθούν πλέον να εξετάσουν αν οι δεσμοί του έπαιξαν κάποιο ρόλο στον θάνατό του ή αν το ζαμπόν και τα δεσμά τοποθετήθηκαν στο πτώμα του ως αρρωστημένο αστείο αφότου πέθανε από υπερβολική δόση αλκοόλ.
Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην υπόθεση, ο θάνατός του εξακολουθεί να διερευνάται ως πιθανή ανθρωποκτονία και επιχειρούμενη σεξουαλική επίθεση. Οι ερευνητές δεν είναι σίγουροι τι έκανε στο αεροδρόμιο αλλά πιστεύουν ότι ίσως έχασε την πτήση του ή κοιμόταν βαριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες